MEDIJSKA PAUZA KOŠTALA ME TITULE NAJVEĆE ZVEZDE! Tanja Savić priznala da je zbog udaje mnogo propustila: "Bol je najveća motivacija za uspeh"

Autor:

Zabava

17.12.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nije bila nimalo skromna kada su njeni kapaciteti u pitanju

MEDIJSKA PAUZA KOŠTALA ME TITULE NAJVEĆE ZVEZDE! Tanja Savić priznala da je zbog udaje mnogo propustila: "Bol je najveća motivacija za uspeh"

Foto: printscreen/youtube.com

Kada su je prvi put ugledali u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tanji Savić su svi predviđali blistavu muzičku karijeru, ali je nakon udaje za Dušana Jovančevića pevačica odlučila da se preseli za Australiju, kada je njena karijera krenula silaznom putanjom. 

Višegodišnja medijska pauza umnogome uticala na njene poslovne uspehe, a Tanja se složila sa pevačima koji su u javnosti govorili da bi bila najveća zvezda među njima da se tada nije povukla sa scene.

-Moram da se složim s kolegama da me je medijska pauza dosta koštala, pa i te laskave titule najveće zvezde. Drago mi je da misle da bih bila na samom vrhu da nisam napravila pauzu. Ipak, to što sam otišla, donelo mi je mnogo toga lepog, a to su moja deca. Da nije bilo takve pauze, možda još uvek ne bih bila majka - rekla je Tanja za Alo.

Republika

Foto: Republika

Tanja Savić na snimanju novogodišnjeg programa RTS

-Smatram da je sve došlo na svoje i da sam i te kako zaslužila mesto koje sada imam na estradi. Jeste bilo mukotrpno i trnovito, ali su se nekako sve kockice složile i sada je sve kako treba da bude. Osećala sam da sam voljena i da će moja publika ostati uz mene, ma kakvu pauzu da napravim. Kada ste umetnik u bilo kom smislu, naučite da volite čak i patnju. Nekad nam je teže, nekada lakše, ali bol zna da bude čovekova najveća motivacija za uspeh. Meni su motivaciju dali sinovi, porodica, moja publika i moji prijatelji. Imala sam ih uz sebe kada god mi je bilo teško. I dan-danas mi bude teško, ali nađem poslednji atom snage da ustanem i kažem sebi da moram dalje. Nema se vremena za patetisanje jer imamo samo jedan život, i ja sam to konačno shvatila - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Savić na jednom od nastupa

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading