UČESNIK SRPSKOG RIJALITIJA ZBOG BRUTALNOG UBISTVA MAJKE ROBIJAO 10 GODINA: Nakon zatvorske kazne bavi se ovim poslom, a ovako danas izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik prve sezone rijalitija "Veliki brat" pre deset godina je počinio težak zločin koji je potresao Srbiju.

UČESNIK SRPSKOG RIJALITIJA ZBOG BRUTALNOG UBISTVA MAJKE ROBIJAO 10 GODINA: Nakon zatvorske kazne bavi se ovim poslom, a ovako danas izgleda! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube, Facebook

Antal Skendžić, nekadašnji učesnik rijalitija Veliki brat, 2007. godine brutalno je ubio svoju majku Rozaliju, a za ovaj zločin dobio je kaznu zatvora od 10 godina.

Nakon što je odslužio kaznu, Antal je pušten na slobodu, međutim, po izlasku iz zatvora otišao je u kuću svoje bake, u Lukinom Selu kod Zrenjanina, kojoj je pretio i tražio nasledstvo, zbog čega je, po njenoj prijavi za uznemiravanje i zlostavljanje, ponovo završio u pritvoru od mesec dana.


Antal je potom pretio i svom dečku, transvestitu Danielu Pinteru, koji je nakon Antalovih pretnji pobegao u Nemačku.

Antal je danas na slobodi, a uplašeni građani tvrde da je na društvenim mrežama upisan pod imenom "Maser", te da nudi usluge erotskih masaža, za koje se pretpostavljala da je i ranije radio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading