OVO JE MIS VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Pobedila je njih 1.500 kompjuterski generisanih žena!

Autor:

Zabava

09.07.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica ima 194.000 pratilaca na društvenim mrežama.

OVO JE MIS VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Pobedila je  njih 1.500 kompjuterski generisanih žena!

Foto: pixabay.com

Marokanska influenserka kreirana uz pomoć veštačke inteligencije, Kenza Lejli, postala je prva Mis veštačke inteligencije osvojivši prvo mesto na takmičenju "World AI Creator Awards". Tim koji stoji iza Kenze pobedio je konkurenciju od 1.500 drugih kompjuterski generisanih žena i osvojio nagradu od 13.000 dolara (12.000 evra).

Iako ne oseća emocije kao ljudi, Kenza Lejli je izjavila da je iskreno uzbuđena zbog pobede. Sa preko 194.000 pratilaca na društvenim mrežama, ona je izrazila ambiciju da ponosno prikaže marokansku kulturu i da pruži dodatnu vrednost svojim sledbenicima na više frontova.

 - Moja ambicija je oduvek bila da ponosno pokažem marokansku kulturu i da dosledno ponudim dodatnu vrednost svojim sledbenicima na više frontova -  rekla je Lejli, koja ima preko 194.000 pratilaca na društvenim mrežama.

Sudije takmičenja su izrazile impresiju naprednom tehnologijom koja je kreirala zvezdu veštačke inteligencije, kao i njenom uverljivom ličnošću. Ova pobeda predstavlja značajan korak napred u razvoju veštačke inteligencije i njenih mogućnosti da stvara autentične ličnosti.

Na drugom mestu takmičenja za Mis veštačke inteligencije našla se Lalina, AI influenserka sa 93.000 pratilaca na Instagramu, dok je treće mesto zauzela portugalka Olivija C, uticajna AI influenserka u oblasti putovanja. Njihovi kompjuterski generisani modeli privlače pažnju javnosti na društvenim mrežama i širom sveta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading