VOJA BRAJOVIĆ PONOVO KAO TIHI! Šarmantni ilegalac opet na ulicama Beograda!

Autor:

Zabava

28.10.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Big Bend RTS-a snimio je novu verziju muzičke teme iz serije "Otpisani".

VOJA BRAJOVIĆ PONOVO KAO TIHI! Šarmantni ilegalac opet na ulicama Beograda!

Foto: Foto Nikola Ristić, RTS

Objavljena je nova verzija muzičke teme iz serije "Otpisani", koju je snimio Big Bend RTS-a, a za potrebe snimanja spota legendarni glumac Voja Brajović ponovo je ušao u lik šarmantnog beogradskog ilegalca Tihog.

Numera koju je davne 1972. godine komponovao Milivoje Mića Marković dobila je novi aranžman. Big Bend Radio-televizije Srbije, kojim je Mića Marković jedno vreme upravljao, snimio je spot za muzičku temu koja je vremenom postala "himna urbanog Beograda".

Obučeni u originalne kostime iz "Otpisanih", muzičari su snimili video spot na autentičnim lokacijama na kojima je u Beogradu pre pola veka nastajala serija. Već u prvim kadrovima spota pojavljuje se legendarni Voja Brajović u ulozi po kojoj je postao voljen širom nekadašnje Jugoslavije. Reditelj spota je Saša Gabrić.

Voja je svojevremeno istakao da je ovu seriju snimio za veoma mali honorar.

- Kaskaderi su zarađivali mnogo više od nas. Oni su naplaćivali po padu i najviše su zarađivali, a mi smo ostali siromašni. Mislim da nikad nisam bio siromašniji nego tada. Potpisivali smo ugovore za male pare. Kada sam pokušavao da pregovaram za veći honorar, producenti su mi rekli: "Ako ti nećeš da potpišeš, ima ko hoće za te pare!" Nisam imao hleba da jedem - ispričao je Brajović.

Ipak, drugu sezonu su snimali za nešto više novca, a snimljen je i film koji je zapravo spoj prve dve epizode serije. Nastavak serije pod nazivom "Povratak otpisanih" premijerno je prikazan 1. januara 1978. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading