Čuvena džez pevačica progovorila o najvećem bolu: "PEVAM, A VRIŠTALA BIH"! Od ove tragedije nikada se nije oporavila!

Autor:

Zabava

21.10.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beti Đorđević izgubila je sina jedinca.

Čuvena džez pevačica progovorila o najvećem bolu: "PEVAM, A VRIŠTALA BIH"! Od ove tragedije nikada se nije oporavila!

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Čuvena džez i soul pevačica Blagica Beti Đorđević doživela je strašnu tragediju kada je prerano izgubila sina jedinca. Iako je nakon toga nastavila da peva, Beti kaže da je prestala da sluša muziku.

Slavna muzičarka se udala veoma mlada za svog supruga Bobu, a kao majka se ostvarila kada je imala 20 godinai i rodila sina Branislava. Nakon 15 godina ljubavi Beti je stavila tačku na taj brak, a tada je kao razlog navela da nisu uspeli da se izbore sa teretom slave.

- Mene su prosto tražili, a on nije mogao da se izbori s tim. Nije to mogao da podnese i došlo je do kuršlusa. Tih poslednjih godina krenule su neke neprijatne situacije... Šteta je to. Petnaest godina braka i na kraju je moralo da se završi ovako kako se završilo - otkrila je Beti u intervjuu za Story.

Republika

Foto: Radule Perisic/ATAImages

 

Njen život se promenio iz korena kada je doživela najveću tragediju koju čovek može da doživi. Naime, pre nekoliko godina ostala je bez sina jedinca.

Naime, Branislav je preminuo u 47. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Snežanu, ćerku Kristinu i sina Vladana. Od tada Beti je često na groblju, a o bolnoj temi smogla je snage jednom prilikom da govori.

- Na groblju sam, gde sam drugo, kad me pitaju… Samo ja znam kako mi je. Danas imaš dete, sutra ga nemaš. Nisam znala kuda ću i šta ću sa sobom da uradim. Nije mi lako da vam to objasnim... Pevam, a pre bih vrištala. Kroz svaku notu, kroz svaku pesmu izlazi moj bol. Ogromna bol. Mog sina više nema… Umro je od srca. Imao je 47 godina. Iza njega je ostalo dvoje dece. Moja unuka Kristina, unuk Vladan i divna snaha Snežana - rekla je pevačica za Blic svojevremeno.

Nakon toga povremeno nastupala i trudila se da svojoj publici pokloni samo najlepše emocije, pevačica priznaje da od toga dana više ništa nije isto. Nakon toga prestala je da sluša muziku jer ju je ranije slušala sa sinom.

Republika

Foto: youtube.com/Just Grow ItB

 

- Moj sin je bio veoma talentovan. Slušali smo muziku zajedno. Sad više ne slušam muziku, ne sluša mi se ništa. Pitaju me ovde da li imam kompjuter, pa otkud da mi je do kompjutera, jesu oni normalni? Pitaju onda pa kako vi funkcionišete. Kako fukncionišem? Ne funkcionišem! Ne slušam ništa. Ne mogu da slušam te stvari koje smo zajedno slušali moj sin i ja. Muzika je strašna po tom pitanju, može čovek na svakakve misli da dođe uz nju... - rekla je Beti.

Ipak, malo utehe pronalazi u muzici, pa je tako pevala mesec dana posle njegove smrti.

- Samo mesec dana posle njegove smrti, trebalo je da nastupim na Gardošu. Nastup je davno pre toga zakazan. Otišla sam u Zemun… Stala na binu. Aplauz, ovacije. U publici mnogo onih koji me se sećaju, znaju ko sam… Nisam izdržala... Mislila sam da ću ćutati o svom bolu zauvek. Rekla sam da taj nastup posvećujem sinu koji je umro. I otpevala "Crying Time". To jer moj život od tada - vreme plakanja - rekla je Beti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading