"PRVA KLASA – PUN GAS": FILMSKI SPEKTAKL O BRZINI, STRASTI I LJUBAVI PREMIJERNO 15. 10.

Autor:

Zabava

14.10.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi filmski spektakl "Prva klasa - pun gas" premijerno će biti prikazan 15. oktobra u bioskopu "Sinepleks" u TC "Ušće", u svih 11 sala, a u bioskopima širom zemlje moći će da se gleda od 17. oktobra!

"PRVA KLASA – PUN GAS": FILMSKI SPEKTAKL O BRZINI, STRASTI I LJUBAVI PREMIJERNO 15. 10.

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

Svojevrsni omaž kultnom ostvarenju "Nacionalna klasa", film predstavlja jedinstvenu sportsku melodramu reditelja Vladimira Miće Popovića. Publika će biti uvučena u lavinu emocija kroz priču o prijateljstvu, ljubavi, strasti i brzini, a posebno je zanimljivo da je ovo jedan od retkih domaćih filmova bez scena nasilja.

Republika

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

 

U glavnim ulogama su Rade Ćosić i Miodrag Radonjić, kao neprikosnoveni rivali na trkačkoj stazi, dok ih u ljubavnom trouglu prati talentovana Matea Milosavljević. Njihova borba za prestižno prvenstvo i ljubav komplikuje se kroz napetu dinamiku i jedinstvene likove, što film čini još intrigantnijim.

- Film "Prva klasa" je pravi bioskopski spektakl, trendseterski i retro istovremeno, baš kao što je svojevremeno bio "Star Wars" kada se pojavio. Biti vozač najbržih automobila bilo je nezaboravno iskustvo - izjavio je Rade Ćosić, te nastavio: "Snimali smo trke bez kaskadera, a jedna scena je bila posebno izazovna zbog klizavog terena na Avali. Atmosfera i humor u filmu podsetiće ljude na neka lepša vremena, kada je ljubav vladala planetom. Verujem da će publika biti oduševljena onim što smo postigli."

Republika

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

 

Miodrag Mićko Radonjić dodaje:

- Film "Prva klasa - pun gas" je topla ljudska priča koja nosi snažnu poruku da svako od nas može postati heroj. Naši junaci su obični ljudi, sa svojim manama i vrlinama, što film čini autentičnim. Mislim da će publika prepoznati tu emociju i povezati se s likovima jer su oni ljudi iz našeg svakodnevnog života.

Pored Radeta, Mićka i Matee, u filmu igraju i Andrija Milošević, Nenad Jezdić, Olga Odanović, Ljubomir Bandović, Hristina Popović, Aleksandra Tomić, kao i španski  glumac  Darko  Perić, poznat iz serije "La casa de papel", koji donosi dodatno uzbuđenje u priču.

Republika

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

 

Film "Prva klasa - pun gas" nije samo obična filmska priča već prava trka ka srcima publike. Pripremite se za adrenalinsku vožnju kroz rivalstvo, strast i ljubavnu dramu kakvu niste očekivali! Premijera je zakazana za 15. oktobar u bioskopu "Sinepleks" u TC "Ušće", u svih 11 sala.

Republika

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

 

Ekipa:

- Režija: Vladimir Mića Popović

- Producenti: Rade Ćosić, Zoran Tomić, Nikola Burovac (CineMašina i Film Plus Pictures)

- Direktor filma: Ðurđa Vitorović

- Scenario: Zoran Mitrović i Rade Ćosić

- Direktor fotografije: Džejlan Ibrahimović

Republika

Foto: Džejlan Ibrahimović/promo

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading