PORODILA SE ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA: Iskra se oglasila nakon porođaja i objavila prvu fotku sa nasledni9kom!

Autor:

Zabava

11.10.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskra Brajović se porodila i na svet donela dečaka.

PORODILA SE ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA: Iskra se oglasila nakon porođaja i objavila prvu fotku sa nasledni9kom!

Foto: Instagram.com

Glumica Iskra Brajović danas je postala majka sina, čime je na svet donela najlepši poklon devojčici koja je poželela brata. Srećnu vest je podelila na svom profilu na Instagramu, ali još uvek nije otkrila ime svog naslednika.

Iskra Brajović je pre tri godine raskinula brak sa Sinišom, ali su nedavno ponovo zajedno. Pomirenje se desilo nakon polaganja ispita zrelosti, a Iskra ističe važnost zajedničkog vaspitanja njihove ćerke Ines. Bez obzira na prethodne nesuglasice, Iskra naglašava da je važno da pred detetom roditelji budu jedno, bez obzira na njihov odnos.

Foto: Instagram.com

Iskra Brajović se porodila

 

- Na svetski dan devojčica, stigao je ovaj momak kao najlepši poklon devojčici koja je poželela brata - napisala je Iskra pored objave sina, za kojeg još uvek nije otkrila kako se zove, a čestitke su pljuštale.


Iskra ističe da je Ines u jednom periodu bila više vezana za nju, dok su ona i Siniša prolazili kroz razdoblje odvojenog života. Ipak, sada kada su ponovo zajedno, Iskra uživa u svakom trenutku nežnosti sa svojom decom.

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Iskra Brajović se porodila

 


Iskra Brajović i Siniša su odlučili da ponovo pruže šansu svom odnosu, a dolazak sina u njihovu porodicu dodatno će učvrstiti njihovu sreću. Iskra ističe važnost roditeljstva i zajedništva u vaspitanju dece, te se raduje budućnosti sa svojom porodicom. S obzirom na javne čestitke koje su pristigle, možemo pretpostaviti da je ova vest obradovala mnoge ljude koji prate karijeru ove poznate glumice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading