"PRIPADAM GENERACIJI KOJA JE POLAGALA VOŽNJU NA JUGU": Miodrag Radonjić otkrio kakav je vozač, a evo koliko godina on ima!

Autor:

Zabava

02.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku "Nacionalne klase", filmu pod nazivom "Prva klasa - pun gas", popularni glumac je snimao uzbudljive scene automobilskih trka.

"PRIPADAM GENERACIJI KOJA JE POLAGALA VOŽNJU NA JUGU": Miodrag Radonjić otkrio kakav je vozač, a evo koliko godina on ima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

Popularnog glumca Miodrag Radonjić uskoro ćemo gledati na velikom platnu u filmu "Prva klasa - pun gas" u kojem je pokazao svoje umeće za volanom. Budući da je snimao mnogo uzbudljivih scena automobilskih trka i to na starom "jugu" glumac je otkrio mu to nije predstavljalo problem jer je i sam davnih dana polagao vožnu na ovom modelu automobila.

Republika

Foto: Foto Džejlan Ibrahimović

 

Jesam, vozio sam "juga". Pripadam generaciji koja je polagala vožnju na “jugu”, tako da sam i ja polagao vožnju na njemu. Kažu da ko je položio vožnju na "jugu", može da vozi šta hoće. Mislim da mi je to iskustvo bilo izuzetno korisno na snimanju. Na samom snimanju nije bilo nekih nepredviđenih situacija, ali bilo je situacija koje podižu adrenalin na jedan visok nivo, naročito kada smo snimali trku na Navaku, gde je režija tražila da se dodirujemo u nekim krivinama. Trudili smo se da to ispoštujemo koliko smo mogli. Iako nije bilo nepredviđeno, definitivno je bilo adrenalinski ispunjeno - rekao je Radonjić u razgovoru za Blic.

Republika

Foto: Foto Džejlan Ibrahimović

 

Glumac je otkrio i kakav je vozač.

- Ne bih sada razmišljao o tome da li sam dobar vozač jer kako kažu, ne postoji dobar ili loš, već oprezan i bezbedan, ili neoprezan i nebezbedan vozač. Ja se trudim da budem oprezan i bezbedan vozač, i to je ono što smatram važnim kada je u pitanju vožnja. Neko može da odveze neku deonicu brže ili sporije, ali najvažnije je da sve bude bezbedno – to je na prvom i poslednjem mestu - rekao je Radonjić.

Verujemo da su se neki od vas zapitali koliko godina onda ima Miodrag Radonjić. Ogovor je 35. Glumac je rođen 3. maja 1989. godine u Beogradu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading