"TO NIKO NIKADA NIJE PRIMETIO": Tika Stanić posle 25 godine otkrio NAJVEČU GREŠKU u kultnom filmu koji Srbi obožavaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.10.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je za Republiku progovorio o svojoj ulozi Ive Andrića u ostvarenju "Lajanje na zvezde".

"TO NIKO NIKADA NIJE PRIMETIO": Tika Stanić posle 25 godine otkrio NAJVEČU GREŠKU u kultnom filmu koji Srbi obožavaju! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dok gledaoci u Srbiji s nestrpljenjem iščekuju 5. oktobar kada na male ekrane stiže serija "Nobelovac", autora Tihomira Tike Stanića koji se i ovog puta našao u koži Ive Andrića slavni glumac je u razgovoru za Republiku otkrio najveću tajnu filma "Lajanje na zvezde" u kojem je takođe igrao našeg nobelovca.

Posle 25 godina na videlo je isplivala istina o ovom kultnom ostvarenju, a Tika je pred kamerama Republike otkrio najveću grešku koja se potkrala u ovom filmu, a koju niko dosad nije primetio.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

Ulogu Andrića u filmu "Lajanje na zvezde" dobio sam slučajno. Šotra me je video i palo mu je na um da bih mogao da igram Andrića. Kad pogledate, ja tad imam 30 i nešto godina, a Andrić je dobio Nobelovu nagradu sa 70. I čudno kako to nikome nije smetalo! Šotra ume da napravi magiju, pa da tu razliku u godinama niko nikada ne primeti i nikome ne zasmeta - rekao je Tika Stanić, a kompletan razgovor sa našim glumcem poslušajte u videu.

 

 

Film "Lajanje na zvezde" iz 1998. godine, priča o srednjoškolcima i njihovim profesorima, prvim ljubavima i urnebesnim situacijama, brzo je pronašao put do publike i danas važi za jednu od najlepših i najpopularnijih domaćih komedija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

"Lajanje na zvezde"

Radnja se odvija početkom šesdesetih godina u u jednoj gimnaziji u izmišljenom mestu Moravski Karlovci. Takođe, radnja filma prati i maturante na ekskurziji.

U filmu su igrali Dragan Mićanović, Dragan Gagi Jovanović, Nikola Đuričko, Isidora Minić, Nataša Tapušković…

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading