MANDINA UDOVICA PODELILA SREĆNE VESTI: U porodičnom domu PONOVO RADOST zakucala na vrata, čestitke pljušte na sve strane!

Autor:

Zabava

29.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Mandić nikad ponosnija!

MANDINA UDOVICA PODELILA SREĆNE VESTI: U porodičnom domu PONOVO RADOST zakucala na vrata, čestitke pljušte na sve strane!

Foto: ATA Images

Anastasija Mandić, udovica poznatog glumca Milorada Mandića Mande, obradovala je svoje pratioce na Instagramu objavom fotografije sa pokojnim suprugom. Na ovoj dirljivoj fotografiji, Anastasija i Manda su nasmejani i deluju veoma srećno, a u opisu fotografije otkriva da je danas poseban dan - njen sin Andrija danas slavi svoj 18. rođendan i postaje punoletan.

 

 


Anastasija je oduvek bila poznata po tome što je čuvala privatnost svoje porodice, ali je sada odlučila da podeli sa javnošću ovu važnu prekretnicu u životu svog sina. Ona je istakla da je Manda bio izuzetan otac i da bi bio veoma ponosan na svog sina danas. Anastasija je takođe podelila nekoliko reči o Andrijinom odrastanju i istakla koliko je ponosna na mladića u koji je on danas izrastao.

Andrija je oduvek bio poznat kao sin jednog od najpoznatijih glumaca na domaćoj sceni. Iako je odrastao daleko od medijske pažnje, njegovi roditelji su se trudili da ga odgajaju u skladu sa vrednostima koje su im bile važne. Sada, kada je postao punoletan, Andrija će imati priliku da kroči u svet odraslih i da samostalno donosi svoje odluke.

 

 


Anastasija je naglasila da će njena porodica i dalje biti stub podrške i ljubavi za Andriju, te da će uvek biti tu da ga podrže u svim životnim izazovima koji ga očekuju. Ova objava na Instagramu izazvala je talas emocija među pratiocima, koji su se u velikom broju javili sa čestitkama za Andrijin rođendan i izrazili podršku porodici Mandić u ovom važnom trenutku.

Iako se ne zna da li će Andrija krenuti stopama svog oca i upustiti se u svet glume, jedno je sigurno - on ima podršku svoje porodice i celokupne javnosti koja je rasplamsala interesovanje za njegovu budućnost. Sa roditeljima koji su bili sinonim za talenat i posvećenost umetnosti, Andrija Mandić sigurno će imati zapaženu ulogu u svom ličnom i profesionalnom životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading