ADAM ADAKTAR SAZNAO POL BEBE! Andžela briznula u PLAČ kada je videla OVU BOJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.09.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar i Andžela Adaktar saznali su pol bebe!

ADAM ADAKTAR SAZNAO POL BEBE! Andžela briznula u PLAČ kada je videla OVU BOJU! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Popularni par, Adam i Andžela Adaktar, nedavno su podelili sa svojim pratiocima na Instagramu radostan trenutak otkrivanja pola njihove bebe. U videu koji su objavili, može se videti uzbuđenje i sreća na njihovim licima dok otkrivaju da će dobiti devojčicu.

 

 

U videu koji je privukao veliku pažnju javnosti, Adam i Andžela su otišli korak dalje u otkrivanju pola svoje bebe. Njihovo uzbuđenje i emocije bili su zarazni, a mnogi pratioci su se oduševili ovim intimnim trenutkom koji su podelili sa njima.

Nakon objavljivanja videa, Adam i Andžela su preplavljeni čestitkama i lepim željama od strane svojih prijatelja, porodice i fanova. Mnogi su izrazili svoje uzbuđenje zbog dolaska male devojčice u porodicu Adaktar.

 

Ovaj srećni par već je počeo da pravi planove za dolazak bebe devojčice. Adam je izjavio da već razmišljaju o imenima i da su uzbuđeni zbog novog poglavlja u njihovim životima.

Adam i Andžela su stekli veliku popularnost na društvenim mrežama, deleći deli svoje svakodnevne trenutke sa svojim pratiocima. Njihova iskrenost i pozitivnost privukle su veliki broj ljudi, a vest o dolasku bebe dodatno je učvrstila njihovu vezu sa svojom publikom.

Zaista je divno videti ovako srećne vesti i vidimo sa nestrpljenjem očekujemo dolazak male princeze u porodicu Adaktar.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading