"Zaslužio je to": FILM O REPERU GRUU STIŽE NA MALE EKRANE! Danica se slomila na premijeri, poznati plakali ko kiša!

Autor:

Zabava

03.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peta godišnjica smrti Dalibora Andonova biće obeležena premijernim prikazivanjem dokumentarca "Gru tu je" na televiziji.

"Zaslužio je to": FILM O REPERU GRUU STIŽE NA MALE EKRANE! Danica se slomila na premijeri, poznati plakali ko kiša!

Foto: instagram.com/danicaandonov

Sa velikog platna dokumentarni film "Gru tu je" o tragično stradalom reperu Daliboru Andonovu Gruu stiže na male ekrane, pa će ovo ostavrenje svoju televizijsku premijeru doživeti 9. septembra na petu godišnjicu smrti slavnog repera. Film će biti prikazan 9. septembra, od 22 sata, na TV Prva.

Film "Gru tu je" premijerno je prikazan prošle godine na Beldocs festivalu u Domu omladine Beograda kada su se kolege i prijatelji zajedno prisetili svega onoga što je "tata repa" uradio na domaćoj rep muzičkoj sceni. Autori filma Bojan Vinulović i Rene Miškolci istakli su da su film napravili iz čistog entuzijazma.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Smatrali smo da je u potpunosti zaslužio ovako nešto i da je pravi trenutak za to, kao i da je njegova muzika ili muzika devedesetih često pogrešno interpretirana, etiketirana ili nedovoljno cenjena - rekao je tada rediteljski dvojac, pa dodao:

Sve što ćete videti obuhvatiće biografiju, ali i celu jednu eru muzike, priču o duhu Beograda, rađanju rep kulture i razgranavanju scene, koja je u najtežim vremenima mogla da parira mnogima na svetskom nivou po izrazu, zvuku i porukama koje se šalju. Ceo film je zapravo i jedan "adrenalin džanki", posle kog će se mnogi zapitati da li je Gru u jednom životu proživeo 50 života, s obzirom na to da je stigao da, uz rep, bude i među začetnicima brojnih ekstremnih sportova u Srbiji.

Prošlogodišnjoj premijeri u Beogradu prisustvovali su mnoge poznate ličnosti, među kojima je bio košarkaški trener Dule Vujošević, košarkaš Bogdan Bogdanović, pevačica Tijana Dapčević, bivši frontmen grupe Montenigers, Nigor Lazić, reperi Ajs Nigrutin, Đus... Svi su sa suzama u očima posmatrali scene koje su se smenjivale pred njihovim očima na velikom platnu.

Posebno emotivna na premijeri bila je Gruova udovica Danica Andonov, koja je u pratnji njihovih sinova došla da pogleda ovu emotivnu priču u čijem nastanku je i sama učestvovala.

Republika

Foto: instagram.com/danicaandonov

 

Da je njihova ljubav večna, dokaz je i Daničina fotografija koju je nedavno objavila na društvenim mrežama na kojoj nasmejana pozira u društvu svojih ljubimaca. Na njenoj desnoj ruci, dokaz ljubavi i dalje stoji. Iako je voljenog supruga sahranila pre skoro pet godina, ljubav nije, burma i dalje krasi njen domali prst. 

Reper Gru nastradao je 2019. godine prilikom vožnje kajta na Dunavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading