ISPOVESTI DECE NAJSMELIJIH SRPSKIH GLUMICA: Otvoreno priznali sa čime su se suočavali zbog EROTSKIH scena svojih majki!

Autor:

Zabava

26.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednici slavnih roditelja često se suočavaju sa različitim predrasudama i negativnim komentarima, koji počinju u školskim danima, a neretko ih prate celog života.

ISPOVESTI DECE NAJSMELIJIH SRPSKIH GLUMICA: Otvoreno priznali sa čime su se suočavali zbog EROTSKIH scena svojih majki!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Biti dete poznatog roditelja je poput bacanja novčića - na jednoj strani su lagodniji život i duženja s poznatim ličnostima koje druga deca gledaju samo na tv ekranima, na drugoj zadiranje u taj isti život koji je od početka pod budnim okom javnosti.. Pa koja prevagne! Naslednici tri naše nekada najveće seks-bombe iz sveta filma progovorili su o tome sa čime su se sve suočavali tokom odrastanja pored majki koje je cela Srbija obožavala i i dalje to čini.

Dok su njihove majke jednostavno radile svoj posao, ono što najviše vole i najbolje umeju, ispunjavajući zahteve reditelja i scenarista, njihove ćerke i sinovi suočavali su se s raznim problemima i negativnim komentarima okoline, koji uglavnom počinju u školskim danima, a neretko ih prate celog života. 

Detalje svog odrastanja sa poznatim majkama Danicom Maksimović, Snežanom Savić i Tanjom Bošković otkrili su njihovi naslednici.

SIN DANICE MAKSIMOVIĆ KRIO KO MU JE MAJKA
Republika

Foto: ATA Images

 

Tako je Miloš Lolić, uspešni reditelj, kojeg je Danica Maksimović dobila s nevenčanim suprugom Todetom Lolićem, svojevremeno ispričao da je tokom školovanja krio ko mu je majka zbog neprijatnosti koju je doživeo.

- Jedno dete me je maltretiralo i reklo mi: "Video sam ti mamu golu na televiziji, baš je ružna." Na sreću, mama i ja nemamo isto prezime, pa do trećeg razreda gimnazije nisu znali da mi je Danica majka sve dok u nekim novinama nije izašlo, svi su bili šokirani - rekao je Lolić.

ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ UZ RODITELJE ZAVOLELA POZORIŠTE

S druge strane, Lana Karaklajić, ćerka čuvene glumice Tanje Bošković i reditelja Dejana Karaklajića, ispričala je detalje o svom odrastanju uz poznate roditelje i otkrila da je od majke nasledila talenat za glumu, te kao brucoš na Filozofskom fakultetu shvatila  da sociologija nije za nju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, osim glumom - rekla je Lana jednom prilikom.

Lani je od malih nogu usađena ljubav prema pozorištu, kao i umetnošću, a činjenica da su joj roditelji u tom poslu doprinela je da se lakše odluči na isti poziv kao i oni.

- Odrastati pored roditelja koji se bave umetnošću znači biti okružen ljudima koji neguju slobodu i razumeju različitost, što je negde olakšalo moju odluku da se bavim glumom. Mislim da je to dobrim delom podstaklo moju ljubav prema pozorištu - ispričala je Lana.

To da je Tanja Bošković izgledom i ulogama pomutila razum i postala san svakog muškarca nema potrebe posebno naglašavati.

NASLEDNICA SNEŽANE SAVIĆ VUČE TRAUME IZ DETINJSTVA

Sličan scenario kao Miloš Lolić proživela je i Anita Lazić, ćerka Snežane Savić i reditelja i scenariste Dragoslava Lazića. Anita je jednom prilikom ispričala da je za nju bio izuzetno stresan period najveće slave njene majke.

Republika

Foto: ATA Images

 

Anita je otkrila da je u vreme majčine najveće slave bila tinejdžerka, te da se zbog Snežaninih obnaženih scena suočavala sa osudama okoline. Zbog toga je, kaže, izbegavala da ide u školu i druži se s vršnjacima.

Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - priznala je Anita.

Film "Šta je s tobom, Nina" zapalio je bivšu Jugoslaviju, vrelim scenama Snežane i Ratka Poliča u kojima je Snežana bila potpuno gola. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading