"VELIKI JE POZIV OD BOGA": Tanja Bošković želela da se ZAMONAŠI!

Autor:

Zabava

01.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica želela da glumački život zameni monaškim!

"VELIKI JE POZIV OD BOGA": Tanja Bošković želela da se ZAMONAŠI!

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

Slavna glumica Tanja Bošković svojevremeno je htela da se zamonaši, ali, kako je ispričala, nije imala dar koji je neophodan svakome ko se odluči na monaški život.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

- Razmišljala sam o tome. Međutim, mora čovek da bude svestan svojih nemoći. Ja nemam moć poslušanja, to je veliki dar, a ja sam bila buntovnica u mladosti. Ali, postoji nešto u kreativnom biću krajnje neposlušno. Veliki je poziv od Boga, i to je blagoslov veliki za one koji su pozvani da idu u monaštvo. Ja nisam. Meni Bog to nije dao. Dao mi je darove razne, za prijateljstvo, za borbu, za umetnost, dao mi je snagu lava, ali za poslušanje nije - rekla je Tanja pre nekoliko godina za "Gloriju".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tanja Bošković

Podsećanja radi, Tanja je na svoju decu prenela posvećenost religiji. Ona ima ćerku Lanui i sina Đorđa, koje je dobila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem. Tanjinu ćerku možemo videti na malim ekranima, jer je krenula majčinim stopama, dok je sin Đorđe završio Fakultet političkih nauka i godinama živi u Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading