GLUMAC ZAVRŠIO NA PSIHOTERAPIJI ZBOG LJUBAVNIH PROBLEMA! Poslali mu snimak AKCIJE njegove devojke, doživeo ŠOK!

Autor:

Zabava

14.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Ćosić je otvoreno progovorio o prevari bivše partnerke.

GLUMAC ZAVRŠIO NA PSIHOTERAPIJI ZBOG LJUBAVNIH PROBLEMA! Poslali mu snimak AKCIJE njegove devojke, doživeo ŠOK!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Rade Ćosić priznao je da je u jednom periodu života išao na psihoterapiju i to zbog ljubavnih problema. Kako je ispričao za medije, veoma mlad se suočio sa situacijom koja ga je potpuno pomerila i snažno zabolela. Prevarila ga je devojka sa najboljim drugom, a potom mu je na mejl stigao snimak njihove akcije. 

- Išao sam kod psihijatra kad je jedna devojka raskinula sa mnom. U tom trenutku su mi pomogli, ali sam bio jako mlad i neiskusan. Imao sam 21 godinu. Mislio sam kad se jednom zaljubiš da je to nekako za ceo život i ta ljubav i to, a onda se ispostavi da je ona završila sa najboljim drugom u wc u dok sam ja bio tu, čak sam i čuo, posle su mi poslali i snimak, al nije bitno ni to - rekao je Rade.

Republika

Foto: youtube.com

 

Za prevaru je saznao sticajem okolnosti. Kao u nekom filmu stigao mu je mejl sa dokaznim materijalom prevare, snimljenom u toaletu.

- Na kraju sam u mejlu video šta su sve radili. Sticajem okolnosti sam sve saznao, ona je sa mog kompjutera ušla u mejl. U suštini je važno da je raskinula. Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, šta je on - rekao je glumac kroz osmeh.

Inače, Rade uveliko snima novi film koji će biti inspirisan čuvenom "Nacionalnom klasom", a direktan partner u ovom ostvarenju mu je Miodrag Radonjić.  U filmu igraju još Nenad Jezdić, Ljubomir Bandović, Andrija Milošević, Matea Milosavljević, Sandra Tomić, Olga Odanović, Bane Zeremski...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading