"KOSTI GLAVE SU MI BILE SMRSKANE": Glumica iz "Zone Zamfirove" doživela strašnu NESREĆU, njena objava i dalje LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

09.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Bambić, ćerka slavne Radmile Živković, 2015. godinu pamtiće dok je živa.

"KOSTI GLAVE SU MI BILE SMRSKANE": Glumica iz "Zone Zamfirove" doživela strašnu NESREĆU, njena objava i dalje LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: instagram.com

Glumica Bojana Bambić, koja je prepoznatljivost stekla ulogom Gene u filmu "Zona Zamfirova", gde je delila kadar s Katarinom Radivojević i Slobodom Mićalović, 2015. godine doživela je strašnu saobraćajnu nesreću. Ona je nekoliko godina nakon svega objavila svoju fotografiju nakon nesreće kao podsednik svim učesnicima u saobraćaju da budu oprezni.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Podsetnik, 10.8.2015. godine, zauvek ću moliti sve, na današnji dan, da paze kako drugi voze. Hvala ti Bože - napisala je Bojana u prošlogodišnjoj objavi na Fejsbuku.

Bojana je jednom prilikom iznela više detalja o pomenutom događaju.

10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ove teške godine i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! - napisala je tad na društvenim mrežama.

 

 

Bojana dugo nije imala snage da govori o nesreći koju je preživela, a sve se dogodilo 10. avgusta u Crnoj Gori. Naslednica slavne glumice Radmile Živković i snimatelja Predraga Bambića je nakon saobraćajne nesreće hitno prebačena u kotorsku bolnicu. 

Bojana Bambić je, inače, član ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, a pred kamerama je viđamo veoma retko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading