10 GODINA SE JAVNO PROZIVAJU, PA IM MEDIJI KRIVI: Opet BUKTI RAT između sestara Kovač! POZNATI ODABRALI STRANU!

Autor:

Zabava

21.06.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo Aleksandrino oglašavanje izazvalo je mnogo reakcija, pa je tim povodom i Kristina imala šta da kaže.

10 GODINA SE JAVNO PROZIVAJU, PA IM MEDIJI KRIVI:  Opet BUKTI RAT između sestara Kovač! POZNATI ODABRALI STRANU!

Foto: youtube.com/printscreen

Ponovo bukti rat između sestara Kovač, Aleksandre i Kristine, koje se već punu deceniju prepucavaju na društvenim mrežama, a sada su još oštrije udarile jedna na drugu. Ovog puta nova objava Aleksandre Kovač pokrenula je lavinu, pa iako obe, navodno, ne žele da se o njihovom odnosu piše u medijima i Aleksandra i Kristina uporno nastavljaju da se javno prepucavaju umesto da to čine u četiri zida.

Sada, deceniju kasnije, Aleksandra se osvrnula na to kroz šta je sve prošla zbog razmirica sa Kristinom, a kao glavne krivce za sve navodi medije koji su prenosili njihove javne razmirice na društvenim mrežama. Njeno poslednje u nizu oglašavanje bilo je pre nekoliko dana na Instagramu, kada je svoje pratioce obavestila da proživljava "mržnju, diskriminaciju i huškanje na agresiju i progon" koje doživljava od "određenih osoba".

Republika

Foto: Printscreen Youtube/RA Production

Aleksandra Kovač

Fotografije tekstova iz medija koji su prenosili dramu između sestara Kovač, kao i njihova oglašavanja, Aleksandra je okarakterisala kao "10 godina pakla". Kompozitorka je "okačila" i fotografije na kojima su komentari čitalaca pomenutih tekstova, a mnoge poznate ličnosti ostavile su komentar ispod Aleksandrine objave i kompozitorki pružile podršku. Među njima su Jelisaveta Orašanin, Vesna Dedić, pevačice Milica Todorović, Zejna... 

Aleksandra je poručila da će se protiv "ljudskog zla" boriti "dobrotom i ljubavlju, uvek i zauvek".

Ove Aleksandrine reči podstakle su i Kristinu da i ona kaže nešto na ovu temu. Kristina je oštro, u svom stilu, takođe na društvenim mrežama odgovorila sestri Aleksandri, ali njene reči nećemo moći da citiramo jer je zabranila medijima da prenose ovu njenu objavu.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Kristina Kovač

Sukob sestara Kovač datira od 2014. godine kada su Aleksandra i Kristina javno progovorile o svom odnosu koji je doveo do njihovog potpunog razilaženja i na poslovnom i na privatnom planu. Te 2014. godine. one su otkrile da je netrpeljivost među njima zapravo počela mnogo ranije. Kantautorke i rođene sestre devedesetih godina prošlog veka osnovale su muzičku grupu K2, koja je bila jedna od najpopularnijih u regionu, ali su 1998. godine odlučile da se raziđu i da svaka samostalno nastavi da gradi svoj put. Osim poslovno, tada su se, kako su kasnije otkrile, razišle i privatno, a o tome da nisu u dobrim odnosima javnost je počela da bruji 2014. godine, kada je Kristina na Fejsbuku objavila otvoreno pismo u kom je navela da ju je Aleksandrin partner, muzički producent i kompozitor Roman Goršek, napao, a da sestra tom prilikom nije stala uz nju.

Kristina je tom prilikom naglasila i da se Aleksandri, navodno, ne dopada to što je ova rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Porodica Kovač nije podržala iznošenje "prljavog veša" u javnost, a nakon oštrih Kristininih reči ni Aleksandra nije ostala nema. Ona je tada objasnila da su se njihovi putevi razišli budući da su se s godinama razvile u osobe "potpuno različitih interesovanja", te da je to glavni razlog zbog kojeg su "retko u kontaktu". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading