TRAGEDIJA U NARODNOM POZORIŠTU! Glumci u suzama zbog iznenadne smrti kolege!

Autor:

Zabava

18.06.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalni teatar je izdao saopštenje povodom smrti kolege.

TRAGEDIJA U NARODNOM POZORIŠTU! Glumci u suzama zbog iznenadne smrti kolege!

Foto: Pixabay

Sveća

Narodno pozorište u Beogradu saopštilo je da je preminuo Zoran Joksić, dugogodišnji član ovog teatra. Joksić je skoro ceo radni vek proveo u Narodnom pozorištu obavljajući posao kontrolora obezbeđenja scene i gledališta.

- Obaveštavamo sve prijatelje i kolege da je danas iznenada preminuo Zoran Joksić, dugogodišnji kontrolor obezbeđenja scene i gledališta Narodnog pozorišta. Istinski je bio predan svom pozorištu, u kojem je proveo skoro ceo radni vek i koje je iskreno voleo i poštovao - navedeno je na zvaničnoj Instagram stranici pozorišta.

 

 

Pamtićemo ga kao dragog, vedrog i nasmejanog kolegu i čoveka koga su krasili ljudska dobrota i plemenitost. Narodno pozorište u Beogradu oprašta se od Zorana Joksića sa velikom tugom, poštovanjem i ponosom što je u svom kolektivu imalo takvu ličnost! Opelo će biti održano u četvrtak 20. juna u 13 časova u rodnoj kući u Vraniću, a sahrana nakon toga, na mesnom groblju - navodi se u saopštenju Narodnog pozorišta.

O iznenadnoj smrti Zorana Joksića nacionalni teatar izvestio je i pratioce zvanične Fejsbuk stranice Narodnog pozorišta, a mnoge kolege s velikim bolom primile su tužnu vest. Među njima je i glumac Branko Jerinić, koji je ispod objave napisao:

Veliki gubitak. Sjajan, predivan čovek i vrhunski profesionalac. Pamtićemo ga po dobru. Najdublje saučešće njegovim obema kućama - napisao je, između ostalih, Jerinić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mara, Mara

19.06.2024 12:33

Moe saučešće, ali ovo nije tragedija! Valjda znamo šta jeste.