MARIĆ NAG, MOKAR I JAK! Popularni glumac se skinuo zbog uloge, ovi vreli kadrovi se ne zaboravljaju!

Autor:

Zabava

29.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golišave scene Milana Marića ispod tuša i dalje se prepričavaju.

MARIĆ NAG, MOKAR I JAK! Popularni glumac se skinuo zbog uloge, ovi vreli kadrovi se ne zaboravljaju!

Foto: Printskrin/SuperstarTV

Milan Marić u seriji "Pad"

Uzbudljiva serija "Pad" o tragičnom događaju iz devedesetih godina prošlog veka, kada je glumac Žarko Laušević tokom pucnjave u Podgorici ubio dvojicu, a trećeg čoveka ranio, oduševila je gledaoce. Glavnu ulogu glumca Ivana Maslaća dočarao je Milan Marić, koji je već na samom početku raspametio gledaoce vrelim izdanjem. Naime, poslednji kadrovi druge epizode prikazuju glumca ko od majke rođenog. Pa iako je prošlo nešto više od godinu dana od premijernog prikazivanja "Pada" na malim ekranima, ove scene golišavog Marića i dalje se prepričavaju.

Republika

Foto: Printskrin/SuperstarTV

 

Nakon prikaza nemilog događaja koji se odigrao u podgoričkom lokalu kada je došlo do okršaja Maslaća i njegovog brata s grupom mladića, glavni glumac završava iza rešetaka. Nakon niza saslušanja i samovanja u ćeliji u zatvoru Spuž dolazi i trenutak kada zatvorenik odlazi na kupanje. U ovom ostvarenju Marić je odlučio da sebe potpuno ogoli, pa je skinuo odeću i potpuno nag se prikazao ispred kamere. Dok voda s tuša prska po njegovim leđima, Marićeva zadnjica je u prvom planu nekoliko sekundi. 

Republika

Foto: Printskrin/SuperstarTV

 

- Zanimljivo je igrati glumca. Možda je to bilo olakšavajuće iz tehničkog ugla jer se bavim tim poslom i nisam morao da se raspitujem, kao što bih to radio da sam igrao nekog hirurga. Sve drugo je moralo da bude novo, da probam da napravim drugu ličnost. Zloupotrebljavate sebe, iskustvo, slabosti i igrate se s frustracijama, emocijama i željama. Od toga poput alhemičara pravite neke formule i dajete ih ljudima. A imate fenomenalan štit, koji kaže da to niste vi, već vaš lik. Ova uloga zahtevala je prisutnost - istakao je Marić uoči prošlogodišnje premijere.

Glumac je tada rekao da "Pad" nije rekonstrukcija jednog zločina, već mešavina stvarnosti i fikcije, kao i da je za njega bila olakšavajuća okolnost što u seriji ne igra Lauševića, već "fiktivan lik Ivana Maslaća, koji nema baš toliko veze sa Žarkom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Junona

29.05.2024 17:10

Meni nikad nece biti jasno zasto se neko iscudjava ili sablaznjava ljudskim telom. Svi imaju straznjicu, zna se sta ima muski a sta zenski pol. I? Ono sto nije lepo, bilo musko ili zensko, je kad lice na karikature i time se ponose.