"POZVALA ME NA KAFU": Momčilo Otašević razvodi se od DEVET godina starije glumice, a ljubavna priča počela je OVAKO

Autor: N.J.

Lifestyle

16.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Momčilo Otašević i Jelena Perčin se razvode.

"POZVALA ME NA KAFU": Momčilo Otašević razvodi se od DEVET godina starije glumice, a ljubavna priča počela je OVAKO

Foto: instagram.com

Jelena Perčin, Momčilo Otašević

Glumac Momčilo Otašević (32) i Jelena Perčin (41) nakon godina ljubavi stavili su tačku. Naime, iako je sve izgledalo skladno i lepo pokazalo se da je ipak ovoj ljubavnoj priči došao kraj. Jednom prilikom glumac je istakao da zbog obaveza nije mogao da bude sa porodicom onoliko koliko je želeo. On iz braka sa Jelenom ima dvoje dece, ćerku Mašu i sina Jakšu. Ipak, početak njihove ljubavne priče bio je i više nego romantičan, a on je jednom prilikom istakao da su ljubav krili i od sebe.

- To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav i mogu vam reći da je to jako lep put. Otkrili smo kolegama nakon mesec - dva - objasnio je on jednom.

Inače, ljubav se rodila na snimanju serije "Zora dubrovačka", a to glumac nikako nije očekivao. Na pitanje da li je nekada pomislio da bi zbog saradnje na takvom projektu mogla da se desi ovakva ljubavna priča rekao je:

- Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao - ispričao je on za 24sata.hr.

Da podsetimo, kruže informacije da se Momčilo razvodi zbog koleginice Ane Uršule Najev, ali ona je istakla da tako nešto nije ni blizu istine, stoga je to oštro demantovala i navela da su oni samo kolege koje glume u istoj seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading