SMOKIJU JE ŠURDA BIO SUĐEN! Ljubiša Samardžić nije bio prvi izbor za rolu u "Vručem vetru", EVO KOME JE ULOGA BILA NAMENJENA!

Autor:

Zabava

24.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni Smokijev ni Čkaljin lik nije bio napravljen za njih.

SMOKIJU JE ŠURDA BIO SUĐEN! Ljubiša Samardžić nije bio prvi izbor za rolu u "Vručem vetru", EVO KOME JE ULOGA BILA NAMENJENA!

Foto: printskrin/youtube.com/RTS Program Sales - Zvanični kanal

Serija "Vruć vetar", koja je nastala pre četiri i po decenije, ponovo se prikazuje na televiziji, i baš kad smo pomislili da nema šta novo da se otkrije o kultnom ostvarenju Siniše Pavića isplivale su najveće tajne!

Glavne uloge tumače Ljubiša Samardžić Smoki, Miodrag Petrović Čkalja, Vesna Čipčić, Žika Milenković i Radmila Savićević, ali ni Smokijev ni Čkaljin lik nije bio napravljen za njih.

- Malo je poznato da je Šurdu trebalo da igra Lane Gutović, da je Firgu trebalo da igra Bata Stojković, ali je izabran Čkalja, što je sasvim dovoljno za esejističke rasprave o trci za glavne role u "Vrućem vetru". Samo je Bora Todorović bio siguran, stvarajući jednu od najboljih epizodnih uloga ikada odigranih - pisao je za Nedeljnik svojevremeno kolumnista Aleksandar Apostolovski.

Sam autor serije Siniša Pavić svojevremeno je otkrio gde se prvi put susreo s Ljubišom Samardžićem.

- Moj prvi susret sa Ljubišom Samardžićem bio je u bioskopu. Gledao sam "Prekobrojnu". To je bio prvi kontakt i ono što se zove "ljubav na prvi pogled". Između nas dvojice stvorena je, kako se danas kaže, neka hemija. Imao je nešto što je iz njega izbijalo, bez obzira na to kakvu je ulogu igrao. Bilo da je igrao u "Divljim svinjama", kao mali švercer, ili nekog partizanskog borca. Kod njega je uvek dominirao jak životni naboj - govorio je tvorac i scenarista serije Siniša Pavić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading