GORICA POPOVIĆ U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Jaka šminka, satenska haljina do poda i beli plašt! ELEGANCIJA NA NIVOU!

Autor:

Zabava

13.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se pojavila na sceni i zasenila izgledom.

GORICA POPOVIĆ U NESVAKIDAŠNJEM IZDANJU! Jaka šminka, satenska haljina do poda i beli plašt! ELEGANCIJA NA NIVOU!

Foto: Foto Marina Pešić

Dva spektakularna Diznijeva koncerta pod nazivm "Čarobna muzika iz filmova" održana su sinoć u beogradskoj MTS dvorani, a poznati glumci i pevači izvodili su popularne numere iz crtanih fimova u pratnji Vojvođanskog simfonijskog orkestra pod vođstvom maestra Mikice Jevtića.

Glasom, ali i stasom očarala je čuvena Gorica Popović, koja se na sceni pojavila u dugoj satenskoj plavoj haljini ogrnuta belim prozirnim plaštom. Ona je otpevala čuvene stihove "Bibidi Bobidi Bu", a paralelno na ekranu prilazana je čuvena scena iz crtaća kada Vila pretvara Pepeljugu u princezu. 

Nesvakidašnje izdanje glumice koja je i u penziji izuzetno aktivna oduševilo je posetioce, a mnogi su bili iznenađeni kada se Gorica pojavila na crvenom tepihu "ful" našminkana sa ukrasom u kosi.

Pesme koje su obeležile detinjstvo mnogim generacijama, činječi odrastanje i sadašnjim klincima lepšim smenjivale su se jedna za drugom, uvodeći publiku u poznati svet Diznijevih junaka, prinčeva i princeza, od "Snežane i sedam patuljaka", preko animacija "Enkanto:Magični svet" i "Priča o igračkama" do "Kralja lavova", "Pokahontas", "Aladina" i drugih animiranih avantura. 

Popularne numere otpevali su Jelena Gavrilović, Zejna, Nevena Božović, Milan Antonić, Marko Marković, Dušan Svilar, Zoe Kida, Lejla Hot, Stefan Zdravković Princ, koji su na kraju izveli Diznijevu himnu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading