VOLIM PERVERZIJE, KUPIO SAM LJULJAŠKU ŠTO VISI SA PLAFONA: Darko Lazić šokirao priznanjem o intinim odnosima!

Autor:

Zabava

01.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker progovorio o najvećoj intimi!

VOLIM PERVERZIJE, KUPIO SAM LJULJAŠKU ŠTO VISI SA PLAFONA: Darko Lazić šokirao priznanjem o intinim odnosima!

Foto: printscreen/RTV PINK

Folker Darko Lazić, poznat po svojim provokativnim izjavama, nedavno je izazvao pažnju javnosti svojim otvorenim razgovorom o svojoj intimi. Pevač nije ustručavao da govori o svojim preferencijama i navikama kada je reč o ljubavnom životu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Lazić nije krio da mu je vođenje ljubavi veoma važno i priznao je da to često praktikuje. Ova otvorenost je izazvala različite reakcije među publikom, ali pevač nije pokazivao znake oklevanja kada je reč o deljenju detalja iz svog privatnog života.

- Imam s*ks tri puta dnevno - istakao je Lazić tada.

- Volim perverzije, ništa bolesno, samo ono što je u granicama normale. Kupio sam u radnji sa "igračkama za odrasle" i onu ljuljašku što visi sa plafona - ispričao je u dahu Darko tada, piše Kurir.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

Inače, nedavno se pojavila vest da je Katarina trudna i da Darko čeka treće dete. 

Mi još nismo ni radili test za trudnoću, tek treba da idemo da ga radimo, tako da tek za par dana kad odemo znaćemo da li je Kaća trudna ili ne. Kad saznamo, javićemo – rekao je Lazić tom prilikom za "Blic".

- Kao što je Darko i izjavio, ne znamo, jer nisam radila test za trudnoću, ali kada budemo znali rado ćemo podeliti tu srećnu vest - napisala je Kaća na svom storiju, pa dodala:

Republika

Foto: Skymusic

Darko Lazić i Katarina

- Darko nije dao nijednu drugu izjavu, niti je tačno da je potvrdio moju trudnoću - dodala je ona na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Darko Lazić i Katarina izgovorili su sudbonosno "da" u avgustu prošle godine, a svadbeno veselje priredili su u pevačevom rodnom Brestaču.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading