"ZAVOLELI SMO SE NA PRVI POGLED": Anđelka progovorila o kolegi, pa ŠOKIRALA priznanjem!

Autor:

Zabava

15.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnju s kolegom poznata glumica uporedila je s bračnim životom.

"ZAVOLELI SMO SE NA PRVI POGLED": Anđelka progovorila o kolegi, pa ŠOKIRALA priznanjem!

Foto: ST/REPUBLIKA

Glumica Anđelka Stević Žugić, nekada Prpić, u javnosti je u centru pažnje ne samo zbog svog posla već i zbog burnog privatnog života, koji je uspela da "unovči". Brak, razvod, navodna prevara, opet venčanje i to sa kumom obeležili su njen život, a ona je od svega toga napravila predstavu "Šta me opet snađe" u kojoj govori baš o tome - o sebi.

Anđelka je izjavila za Tanjug da sa novom predstavom "Šta me opet snađe" donosi pozorište u sredine gde ga nema, i da je rad na seriji "Andrija i Anđelka" bio fantastičan glumački trening.

Anđelka Stević Žugić je rekla da se njena najnovija predstava "Šta me opet snađe" igra sa stereotipima odnosa sa mamom, familijom, prijateljima, u vreme kada "svako ima svog astrologa i numerologa", a njen lik Joke gataru.

Republika

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

 

Ona je navela da se bila upustila u prvu predstavu "Šta me snađe" želeći da se bavi svojim glumačkim poslom u pozorištu, u trenutku popularnosti televizijskih serija "Andrija i Anđelka" i "Žene s Dedinja".

Ja sam u tom trenutku sedela kod kuće besposlena, čuvala dete. Ja sam sama sebi izmislila posao, rekla: "Daj, ovo ću" - navela je Anđelka.

Krećući se u istom krugu prijatelja došlo je do saradnje sa dramaturgom Nebojšom Romčevićem i prve predstave "Šta me snađe". Nastavak "Šta me opet snađe" nastao je jer se, kako kaže, umorila od poslova koji ništa ne menjaju preterano.

Nema toliko fantastičnih scenarija, ni filmskih ni serijskih, da bi sada rekao da idem u neki studio, na terene, šest meseci me nema po ceo dan, dan i noć snimanje - rekla je popularna glumica.

Anđelka je rekla da se scenariji "pišu brzo, ili bez nekog ličnog motiva da se ispriča priča, nego zato što je, eto, došlo do prilike da se nešto snimi". Ona je dodala da se malo umorila od takvih poslova, i dodala da je sa predstavom "Šta me opet snađe" odlučila da opet sebi nađe posao, da se zanima nekoliko meseci pošto je u planu regionalna turneja.

Glumica je podsetila da je sitkom "Andrija i Anđelka", koji je radila uz kolegu Andriju Miloševića, za nju kao glumicu bio "neverovatan trening i prilika".

Republika

Foto: ATA Images

 

Zato što imaš priliku da radiš bar a bar kao muškarac. Muškarci imaju uglavnom više prilika. To je tako i kroz klasike i savremenu literaturu. Sad je svetska tendencija da imaš u vodećim ulogama žene. ''Andrija i Anđelka' su prostor fifti-fifti da radiš - navela je glumica.

Prema njenim rečima, glumački zanat moraš da stekneš, kao što i teniser Novak Đoković neprekidno ide na treninge i mečeve.

Ovo je idealna forma skeča. Postigni ti za 30 sekundi problem, odnos, suštinu i još da bude smešno. To baš nije lako. Naravno, fantastično je napisan tekst, a nas dvoje smo proradili kao par - rekla je Anđelka.

Pošto se sa Miloševićem na prvi pogled zavolela, glumica je rekla da su snimajući funkcionisali "kao pravi muž i žena", napravivši balans, vukući jedno drugo kad neko od njih nije imao snage.

- Za glumicu je to fantastičan trening. Da učiš tekst, toliko toga ima, da štancaš, a ostane u kvalitetu. Ta uloga mi je neverovatno značila. Mislim da bi taj format i skečevi bili sjajni za vežbu na akademiji - navela je glumica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading