OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA "SIMPSONOVA!" Ovo je glavni simbol serije!

Autor:

Zabava

17.12.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od prepoznatljivih elemenata serije je žuta boja kože likova, a evo zbog čega.

OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA "SIMPSONOVA!" Ovo je glavni simbol serije!

Foto: youtube.com/printscreen

Na današnji dan 1989. godine, američka publika imala je priliku da prvi put upozna porodicu Simpson iz fiktivnog gradića Springfilda. Kreirana na satiričan način od strane Met Greninga, ova animirana serija je postala sinonim za duhovitost i originalnost.

Od svog premijernog prikazivanja, Simpsonovi su osvojili čak 34 nagrade Emi, što ih svrstava među najnagrađivanije TV serije ikada. Takođe, ova serija se smatra jednom od najdugovečnijih televizijskih serija svih vremena, što svedoči o njenoj izuzetnoj popularnosti i kvalitetu.

Animirana serija koju je kreirao Met Grening na satiričan način prikazuje živote prosečne američke porodice, koju predstavlja porodica Simpson iz fiktivnog gradića Springfilda. Uz zanimljivu radnju, koja ponekad uspeva predvideti budućnost, ključni aspekt serije je i prepoznatljiv dizajn animiranih likova koje lako prepoznajemo po njihovoj žutoj boji kože, prenosi Index.hr.

Jedan od prepoznatljivih elemenata serije je žuta boja kože likova. Met Grening je otkrio da je odlučio da likovi budu žuti, kako bi se izdvojili od uobičajenih boja iz animiranih emisija. On je istakao da je žuta boja postala simbol serije, tako da gledaoci odmah prepoznaju da gledaju Simpsonove čim vide tu boju na ekranu.

U dokumentarcu "My Wasted Life", Met Grening je objasnio da žuta boja likova ima simbolično značenje. On je naveo da ta boja izaziva utisak da nešto nije u redu s televizorom, što je simbolično prikladno za seriju Simpsonovi, čija je suština upravo u tome da pokaže nesavršenost i smešnost ljudskih karakteristika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading