PORODILA SE MILENA ŽIVANOVIĆ: Glumica na svet donela devojčicu, a dala joj je posebno ime!

Autor:

Zabava

30.05.2023

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Živanović se porodila i na svet donela devojčicu!

PORODILA SE MILENA ŽIVANOVIĆ: Glumica na svet donela devojčicu, a dala joj je posebno ime!

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumica Milena Živanović porodila se i na svet donela ćerkicu. Milena i njen izabranik producent Ivan Krstović naslednici su dali ime Petra koje dolazi iz grčkog jezika. Ime Petra se vezuje za nepromenjivo, trajno, čvrsto i nepokolebljivo, a često je u mnogim zemljama Evrope.

Glumica se oglasila na Instagramu gde je i otkrila da se porodila, a svojoj ćerkici je posvetila i par emotivnih rečenica.

 

 

- Petra Krstović. Ćerko naša, dobrodošla. Ponosna sam koliko smo obe bile hrabre. Tvoj brat Tadija jedva čeka da te upozna, kaže da će te naučiti da gledaš na sat. Tvoj tata je najnežniji džin sa plavim očima, ima skoro dva metra i brz metabolizam. Njih dvojica su mnogo duhoviti i zasmejavaće nas. Vreme na Tadijinom satu je uvek 20 minuta, sati ne postoje, to je neko njegovo računanje vremena. Ovaj svet će postati plemenitije i lepše mesto, obećavam. Ljudi postaju bolji. Danas dok sam te rađala, bile su prisutne i mlade stažistkinje, njih osam. Prvi put su videle prirodan porođaj. I plakale su zajedno sa mnom od sreće. Proleće je. Volimo te - napisala je Milena na pomenutoj mreži.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Živanović

 

Podsetimo, Milena je postala poznata publici po ulogama u serijama "Nečista krv", "Dinastija", "Urgentni centar", kao i mnogobrojnim pozorišnim ostvarenjima kao što su "Otelo", "Zona Zamfirova", "Zločin i kazna".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading