PREPUNA SALA NA PREMIJERI FILMA "OLUJA": Poznati glumci podržali ovo teško DRAMSKO DELO (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.01.2023

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dupke puno

PREPUNA SALA NA PREMIJERI FILMA "OLUJA": Poznati glumci podržali ovo teško DRAMSKO DELO (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Dugoočekivana premijera filma "Oluja", scenariste i reditelja Miloša Radunovića, koji govori o zastrašujućem progonu Srba iz Hrvatske u istoimenoj operaciji iz avgusta 1995. godine, održana je večeras u velikoj sali MTS dvorane.

Po rečima autora, “Oluja” je potresna, emotivna priča o sudbini glavnih junaka, o tragediji običnog čoveka, tihog heroja kojim se, nažalost, istorija ne bavi. U filmu pratimo sudbine nekoliko porodica u danima pre “Oluje”, kao i sve ono što se dešavalo za vreme i posle pogroma.

 

Najiščekivaniji film godine "Oluja" večeras će biti premijerno prikazan u Domu sindikata, a na premijeri su se pojavile i brojne poznate ličnosti.

Među poznatim licima našli su se glumac Stevan Piale, Luka Raco, Dejan Tomašević, Katarina Radivojević, Jelena Trivan i brojne druge poznate ličnosti, kao i ministarka kultura Maja Gojković i premijerka Ana Brnabić.

Na premijeru filma stigli su i glumci Goran Bogdan, Stevan Piale, Luka Raco, Katarina Radivojević, bivši srpski košarkaš Dejan Tomašević i mnogi drugi...

Svoju poslednju filmsku rolu ovde je ostvario nedavno preminuli Davor Janjić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading