TRAGIČNA SUDBINA MASIMA SAVIĆA: Roditelji su mu se razveli, a onda mu se otac teško razboleo, pa je izgubio oba roditelja!

Autor:

Zabava

23.12.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masimo Savić je pričao kako je podneo smrt i razvod roditelja.

TRAGIČNA SUDBINA MASIMA SAVIĆA: Roditelji su mu se razveli, a onda mu se otac teško razboleo, pa je izgubio oba roditelja!

Foto: E-Stock/Stefan FIlipović

Masimo Savić

Posle kratke i teške bolesti hrvatski kantautor Massimo Savić preminuo je u 60 godini života. O svom životu Massimo je ranije detaljno za medije govorio gde je pričao o smrti majke i oca, ali i o najranijem detinjstvu i porocimo.

Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Massimo Savić preminuo

 

- Kada sam imao tri godine, moji su se razveli. Oseti se to kad dete raste bez oca, mada se tata trudio da me se seti na svaki moj rođendan, da mi pošalje poklon i prenese pažnju na daljinu. Međutim, dobio je leukemiju i nakon tri godine je preminuo. Dugo sam bio dete sa samo jednim roditeljem. Pre nekoliko godina umrla mi je i majka. Nije lako kada ostaneš i bez oca i bez majke. Osetiš nekako da si sam na ovom svetu - pričao je Masimo za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading