OVO SU NAJVEĆI HITOVI MASIMA SAVIĆA: Čuveni pevač će ostati upamćen po najemotivnijim stihovima, mnogi su plakali zbog njegovih pesama (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.12.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika će ga pamtiti po mnogim hitovima, od koji su nekih "Mali krug velikih ljudi", "Dodirni me slučajno","Iz jednog pogleda", "Sjaj u tami", "Krug u žitu" i mnogi drugi

OVO SU NAJVEĆI HITOVI MASIMA SAVIĆA: Čuveni pevač će ostati upamćen po najemotivnijim stihovima, mnogi su plakali zbog njegovih pesama (VIDEO)

Foto: ATA Images

Javnost je ostala u šoku zbog iznenadne vesti da je Masimo Savić preminuo nakon kratke borbe sa teškom bolešću. Kako se saznalo, pevač je životnu bitku izgubio zbog raka pluća.

Masimo je inače bio hrvatski kantautor i pop, pop-rock pevač. Iza sebe je ostavio veliki trag, kako u muzici, tako i u komponovanju i pisanju. 

Publika će ga pamtiti po mnogim hitovima, od koji su nekih "Mali krug velikih ljudi", "Dodirni me slučajno", "Iz jednog pogleda", "Sjaj u tami", "Krug u žitu" i mnogi drugi. 

Ono po čemu je ovaj pjevać još bio poznat jeste i njegov veliki hit sa Ninom Badrić "Stranac u noći" koji je izazvao oduševeljenje kod publike nakon što je izašao.

Pored dueta sa Badrićevom, tu je i duet sa Sergejom Ćetkovićem pod nazivom "Nisam spreman". Ovaj duet je ekskluzivno predstavljen na jednom od njegovih koncerta.

Njegove pesme su uvek bile ispunjene ljubavnim stihovima i snažnim emocijama, tako da je publika neretko znala i da se rasplače na njegovim nastupima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading