NAKON SUSRETA BIVŠIH PARTNERA USLEDIO PREOKRET: Evo gde je Miloš Biković UHVAĆEN I SA KIM, NJEGOVA REAKCIJA JE ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.05.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića, prvi nakon osam godina od raskida, prošao potpuno neočekivano

NAKON SUSRETA BIVŠIH PARTNERA USLEDIO PREOKRET: Evo gde je Miloš Biković UHVAĆEN I SA KIM, NJEGOVA REAKCIJA JE ŠOKIRALA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Miloš Biković  je nekada bio u dugoj vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanovići. Njihova veza iako je delovala skladno je pukla pre 8 godina.

Od raskida veze se nikada nisu pojavilo u isto vremena javnim događanjima, čak ni slučajno ih nismo sreli zajedno. Međutim, susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića konačno se desio.

Republika

Foto: youtube printsreen

Brankica Sebastijanović

 

- Brankica je sedela u bašti kafića sa poznatim umetnikom za kog se priča da joj je sada dečko. Nešto su neobavezno ćaskali, a kada su popili piće, rastali su se. U tom trenutku naišao je Biković, koji se zaputio u isti kafić. Mimoišli su se bez ijedne reči - tvrdi izvor za domaće medije.

Susret Brankice Sebastijanović i Miloša Bikovića prošao je bez pozdrava, a da li je reč o tome da jedno drugo nisu primetili, ili su sve reči među njima odavno potrošene, nikada nećemo saznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading