JOVANA JEREMIĆ SE U TAJNOSTI UDALA ZA DRAGANA?! Svi bruje o OVOJ objavi, voditeljka zaintrigirala region! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka proslavila godišnjicu veze sa uspešnim biznismenom!

JOVANA JEREMIĆ SE U TAJNOSTI UDALA ZA DRAGANA?! Svi bruje o OVOJ objavi, voditeljka zaintrigirala region! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković, vlasnik popularnog lanca pekara, obeležili su prvi godišnjicu veze jue, na veliki praznik, Svetu Petku. Jovana je ovom prilikom na Instagramu podelila emotivnu posvetu svom partneru, čime su dodatno ulepšali ovaj poseban datum.

- Godišnjica naše veze i našeg neformalnog braka. Moj drugi "muž" - napisala je Jovana, pa svom partneru uputila posebne reči:

- Hvala ti na svemu u ovom životu - što me i voliš i poštuješ. Pun krug. Jedno bez drugog može, ali odnos nije pun. Hvala ti što si me postavio na mesto koje mi pripada u tvom životu - kraljica tvoga srca. Što si mi pokazao i dokazao da zaslužujem samo najbolje. Što si mi ukazao na moje vrednosti, a korigivao moje mane. Što si potvrdio moj stav da biti džentlmen znači biti natprosečan muškarac koji sve što tka, koncem vezuje za nebo. Što svakog dana naučim nešto od tebe. Moj lave, ljupka te tvoja lavica - napisala je voditeljka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić je u petak proslavila rođnedan

Inače, Jeremićeva je u petak, 25. oktobra, proslavila svoj 34. rođendan. Kako je otkrila, od Dragana je dobila poseban poklon, ali nije želela da otkrije o čemu se radi.

- Ne mogu da kažem šta mi je dečko poklonio, obećala sam Draganu. Mogu da opišem! Dobila sam nešto čemu iz dana u dan raste vrednost. To je nešto što je najčistije bistrine i čistoće, nešto što sija fantastično. To je simbol naše ljubavi, večne! On mi nije dao dozvolu da pričam o tome u javnosti. Sa njim sam proslavila rođendan, dočekali smo ga, bio je sa mnom. Baš sam ostala šokirana zbog poklona - rekla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading