AU! NIKAD BRUTALNIJE O MUŠKARCIMA! Jovana Jeremić bez dlake na jeziku o Srbima, mnogima se OVO neće dopasti! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka očitala lekciju o džentlmenstvu!

AU! NIKAD BRUTALNIJE O MUŠKARCIMA! Jovana Jeremić bez dlake na jeziku o Srbima, mnogima se OVO neće dopasti! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, poznata po svojim oštrim i kontroverznim stavovima, objasnila je muškarcima putem storija na društvenoj mreži Instagram šta za nju zapravo predstavlja reč džentlmen.

- Da bi se muškarac nazvao džentlmenom, pored natprosečnosti u svemu, mora posedovati duhovnost - odnos prema Bogu. Mora biti vezan za onaj božanski, nepromeljiv zakon, da meri svoje korake po nebeskim merilima i da sve što tka na zemlji, koncem vezuje za nebo - napisala je voditeljka. 

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Kako je istakla, u Srbiji, po njenom mišljenju, postoji mali broj džentlmena.

- Biti džentlmen nije stvar otvaranja vrata, primicanja stolice i nekih sitnih stvari. Džentlmen je natprosečna stvar. U Srbiji džentlmena ima da nabrojiš na prste - napisala je ona. 

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Jeremić

Jovana je u srećnoj vezi sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, a ranije je govorila o tome da li želi da se uda za njega.

- Rekla sam Draganu juče: "Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život", a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim i takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu - govori Jovana, pa istakla:

- Meni je ljubav važnija od bilo čega. Ljudi žive čitav život i misle da su voleli. Ljubav nije strast, to je trajno duhovno stanje, a strast telesno stanje. Kad smo mladi nama je uvek strast na prvom mestu, a kako vreme prolazi imam kapacitet da volim muškaraca na jednom dubljem duhovnom nivou i nema uspešnog odnosa, ako nema duhovne bliskosti. Postoji nekoliko vrsta bliskosti kao što su intelektualna, telesna i duhovna. Kad su ispunjene sva tri to je pravi odnos, ali bez duhovnog nema nijednog.

Republika

Foto: Republika

Jovana i Dragan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading