POLJUBILA MAKEDONSKU ZASTAVU, PA ZAPEVALA "BISER BALKANSKI!" Karleuša oborila publiku, vrisak će vas naježiti!

Autor:

Zabava

20.10.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je publiku u Skoplju oduševila ovim potezom.

POLJUBILA MAKEDONSKU ZASTAVU, PA ZAPEVALA "BISER BALKANSKI!" Karleuša oborila publiku, vrisak će vas naježiti!

Foto: Republika

Pop diva Jelena Karleuša nastavila je svoju regionalnu muzičku turneju spektakularnim koncertom u Jane Sandanski Areni u Skoplju, pred oko 6.000 oduševljenih fanova iz celog regiona. Njen smeli i izazovni kombinezon prekriven cirkonima bio je samo jedan od detalja koji su istakli njen prepoznatljivi stil i privukli pažnju prisutnih.

Jedan od najupečatljivijih momenata koncerta bio je trenutak kada je Jelena zapevala “Biser balkanski” i podigla zastavu Makedonije, koju je prethodno poljubika, a publika ju je nagradila aplauzom i vriskom. Ovim potezom Karleuša je oborila sa nogu publiku u Skoplju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Okupljena publika iz svih krajeva Makedonije svedočila je ne samo muzičkom, već i scenskom spektaklu koji je Jelena Karleuša priredila. Njen uticaj i popularnost protežu se daleko van granica Srbije, što je još jedan dokaz o njenom statusu pop ikone na Balkanu.

Jelena je razgalila publiku hitovima, uključujući pesmu koju je snimila sa Devitom. Tokom izvođenja duetske numere koju je snimila sa reperom, dva momka u crnim fantomkama iznenada su se pojavila na sceni i opkolila pevačicu, što je bio deo spektakularne koreografije. Jelena je ostala smirena i samouverena, dok je briljirala u performansu sa njima, a publika bila oduševljena njenom izvedbom.

Pevačica je za svaku numeru pripremila spektakularni nastup, a posebno emotivno na koncertu bilo je tokom njenog izvođenja pesme "Moj dragi". Karleuša je izašla sama na scenu, pa skupila plišane igračke, koje je dobila od fanova, a potom zapevala i krenula da plače. Ovo je jedna od najemotivnijih pesama Jelene Karleuše, a čini se da je pevačica posebno doživljava i da je svaki put pogodi, zbog čega reaguje na ovaj način. Publika joj je pružila podršku i pevala sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading