ANA NIKOLIĆ HTELA DA SE UNIŠTI! Pevačicu ćerkica izvukla iz haosa, evo kako je tada pričala o trenucima kad je bila na dnu!

Autor:

Zabava

20.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela, tvrdi ona.

ANA NIKOLIĆ HTELA DA SE UNIŠTI! Pevačicu ćerkica izvukla iz haosa, evo kako je tada pričala o trenucima kad je bila na dnu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić prisetila se nedavno perioda kada je kako kaže, bila na samom dnu, te je jela sve i svašta što je rezultiralo viškom kilograma. Ona tvrdi da joj je u najtežim trenucima u životu ćerka bila pokretač da konačno ustane i uzme stvar u svoje ruke, te počne da trenira i skida višak. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

 

Ponekad sam htela uništiti 'Anu Nikolić' na nesvesnom nivou, sa 105 kilograma sedila sam u fotelji i nisam uspela. Ne znam kako je drugima to palo napamet da mogu da me unište, kad ja sama sebe nisam uspela. Navikla sam da budem zgodna i lepa, u nekom momentu to je bio problem - počela je pevačica u emisiji Premijera - vikend specijal, pa je nastavila: 

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

 

- Iz porodilišta sam izašla jako ponosna i to me u tom momentu nije zanimalo, ali kasnije da. Jela sam sve jer mi nikada nije bilo muka, ali kasnije sam morala da presećem. Imala sam i zdravstvene probleme, pa sam uključila i lekove, malo lekovi malo inat... Tara mi je bila pokretač za sve, ja sedim na traci, ona sedi, jede čips i kaže: "Mama, možeš ti to". Ona je moj životni uspeh. Rodila sam malu Anu u svakom smislu te reči. Mentalno, psihički, svakako. Pre neki dan mi je rekla pred svojim prijateljicama: 'Mama, zašto nisi normalna? Samo sam odmah prasnula u smeh! 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Nikolić

 

Inače, pevačica je pričača otvoreno i o razvodu od repera Stefana Đurića Raste, koji je teško podnela. Ona tvrdi da svaki par mora da ima nesuglasice, ali da zbog deteta sve mora da bude u redu, ma kako se roditelji slagali ili voleli. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading