PREVIŠE TUPIŠ, TVOJ ŽIVOT JE RIJALITI: Goca Lazarević ponovo udarila na koleginice, Zorica Marković je SPUSTILA!

Autor:

Zabava

18.10.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski rat pevačica ne jenjava!

PREVIŠE TUPIŠ, TVOJ ŽIVOT JE RIJALITI: Goca Lazarević ponovo udarila na koleginice, Zorica Marković je SPUSTILA!

Foto: Petar Divac, Dragan Kadić

Pevačica Goca Lazarević i Zorica Marković nedavno su ušle u medijski rat zbog toga što je bivša supruga Milutina Popovića Zahara istakla da nikada ne bi ušla u rijaliti, jer ima uspešnu karijeru. Tada joj je Zorica žestoko uzvratila, a sada se ponovo osvrnula na sukob sa koleginicom.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Zorica ne štedi Gocu Lazarević

- Ne mogu više da joj dajem na značaju. Ja nju volim, ali malo previše tupi. Naravno da sam se pronašla u njenoj rečenici, hajde sad da krenemo od Farme. Koliko je pevača bilo, ozbiljnih imena? Zorica Brunclik, Cakana, Vesna Zmijanac, aman, šta je to strašno? Ko joj drma kavez? I njen život je rijaliti, više mi je pun klinac. Radi svoj posao pošteno, ako razumeju da je to psihološka igra, dobro je, ako ne, onda pričaju kao gospođa - rekla je Zorica za Pink.rs.

Inače, sinoć je u  jednom beogradskom hotelu upriličena je proslava uz prigodan estradno-muzički program, povodom odluke Vlade Republike Srbije o proširenom dejstvu posebnog kolektivnog ugovora između Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Unije poslodavca Srbije i Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije. Tamo se pojavila i Goca Lazarević, koja je ponovo udarila na kolege koje je prozivaju.

- Oni koji mene prozivaju, to uopšte nisu ljudi. Neki ti koji me vežu za neke te marginalne ličnosti, kao što postoje pevaljke i estradne umetnice - pevačice, tako postoje i novinari i novinarčići - oplela je Goca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Goca je sve pokrenula svojom izjavom o učešću u rijaliti-programima

OVA IZJAVA JE SVE POKRENULA

Goca se zgranula kad su je upitali da li bi ušla u rijaliti, na šta je odgovorila:

- O čemu pričaš ti? Pored “Vidovdana”, koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti - rekla je tada.

Zorica ju je nakon ovoga isprozivala sledećim rečima:

- Gordana, nemoj da se foliraš, išla bi ti i te kako u rijaliti, nego te niko nije ni zvao! Nije to prvi put da ona tako k*ki. Gledaj svoja posla, Gordana! Nek ti da Bog još jedan hit kao “Vidovdan”, al' teško bez Zahara! Zvali smo te gugutka, a sad si guska, zbog ove izjave! Gugutkice guskice, lupetaš k’o otvoren prozor! Šta je rijaliti, strašno nešto, a? Pa, svima vam je život rijaliti, ako iko zna, znam ja! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading