NAJAVLJENO PRVO OBRAĆANJE SAŠE POPOVIĆA ZA MEDIJE: Iznenadna informacija direktno iz Granda, došlo je do NEOČEKIVANOG obrta!

Autor:

Zabava

14.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je istina o zdravstvenom stanju Saše Popovića i njegovom povratku u takmičenje.

NAJAVLJENO PRVO OBRAĆANJE SAŠE POPOVIĆA ZA MEDIJE: Iznenadna informacija direktno iz Granda, došlo je do NEOČEKIVANOG obrta!

Foto: youtube.com/paparazzo lov, ATA Images/Antonio Ahel

Povratak Saše Popovića u muzičko takmičenje, čiji je autor, izazvao je mnogo pažnje javnosti, posebno zbog spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju. Vesna Milanović, PR "Grand" produkcije, istakla je da je Saša celog leta radio i održavao audicije, te da se očekuje da se uskoro priključi timu.

Vesna Milanović je istakla da ono što Saša postavi i napravi ne može biti loše, pružajući mu podršku u njegovom radu i doprinosu muzičkoj sceni. Takođe, naglasila je da mediji brzo očekuju njegov povratak, kako bi ga pitali sve što ih zanima u vezi sa njegovim angažmanom u muzičkom takmičenju.

 

Očekivanja javnosti su velika, s obzirom na dugogodišnje iskustvo Saše Popovića u muzičkoj industriji i uticaj koji je imao na domaću muzičku scenu. Njegov povratak bi svakako bio dočekan sa velikim interesovanjem i iščekivanjem.

- Ono što Saša Popović postavi i napravi, to ne može da bude loše - kaže za Informer Vesna.

U poslednjih nekoliko meseci, mediji su preplavljeni spekulacijama o zdravstvenom stanju Saše Popovića, ali Vesna Milanović je istakla da će javnost dobiti priliku da ga pita direktno čim se on priključi timu. Ovo bi moglo da bude prilika da se razreše sve nedoumice i da se dobiju tačne informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

- Već sam izjavila da je on celog leta radio, održavao audicije. Brzo očekujemo da nam se Saša priključi. Čim njegovo zdravstveno stanje dozvoli, vi mediji, ćete moći i sami da ga pitate sve što vas zanima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading