ĐINA DŽINOVIĆ ZBOG RASKIDA NAPUSTILA SRBIJU! Bivši joj se ne javlja, ona pronašla način da ga ZABORAVI!

Autor:

Zabava

14.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đina Džinović je dugo krila dečka od očiju javnosti, a sada su na vezu stavili tačku.

ĐINA DŽINOVIĆ ZBOG RASKIDA NAPUSTILA SRBIJU! Bivši joj se ne javlja, ona pronašla način da ga ZABORAVI!

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović, ćerka poznatih pevača Meline i Harisa Džinovića, navodno je okončala svoju vezu sa beogradskim preduzetnikom Vukom. Prema navodima medija, nakon raskida Đina je odlučila da napusti zemlju i otputovala na luksuznu destinaciju, gde redovno deli svoje utiske na društvenim mrežama, dok od bivšeg partnera nema nikakvih vesti. Iako su njih dvoje uživali u putovanjima širom sveta, čini se da su njihovi pogledi na svet i na vezu bili suviše različiti, te su odlučili da svako krene svojim putem.

Izvor blizak Đini otkrio je da su se ona i Vuk povukli sa društvenih mreža, dok je Đina napustila zemlju i trenutno uživa "preko grane" u šopingu, šetnjama i ekskluzivnim restoranima. Iako još uvek nije dala nikakvu izjavu povodom raskida, njeni storiji na društvenim mrežama sugerišu da maksimalno uživa na luksuznoj destinaciji.

 

Iako su se Đina i Vuk poznavali od detinjstva, izgleda da su se njihovi putevi konačno razišli, ostavljajući javnost u spekulacijama o razlozima raskida. Dok se čeka njena zvanična izjava, mediji su uveliko počeli da spekulišu o detaljima njihove veze i raskida.

Iako su Đina Džinović i njen bivši dečko Vuk provodili vreme na ekskluzivnim destinacijama širom sveta, izgleda da su njihove razlike postale suviše velike da bi održale vezu. Dok se javnost zanima za dalji razvoj situacije, Đina uživa u luksuzu van zemlje, ostavljajući iza sebe raskid i spekulacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading