OVAKO SLAVI VESELA MILICA TODOROVIĆ: Mladu pevačicu sačekalo IZNENAĐENJE za rođendan, a onda je nastao RUSVAJ! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

14.10.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka proslavila 34. rođendan!

OVAKO SLAVI VESELA MILICA TODOROVIĆ: Mladu pevačicu sačekalo IZNENAĐENJE za rođendan, a onda je nastao RUSVAJ! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Milica Todorović proslavila je svoj 34. rođendan na način koji najviše voli - okružena prijateljima i porodicom u kafani. Vesela i raspoložena, pevačica je uživala u društvu i nije štedela da obraduje svoje kolege koji su je zabavljali tokom večeri.

Torta sa muzičkim detaljima

Tokom proslave, izneta je velika torta ukrašena plavim i zlatnim detaljima, sa klavijaturom urađenom na sredini. Milica je zamislila želju i oduvala svećice, nakon čega je preuzela mikrofon i otpevala pesmu "Odakle si sele", što je razgalilo kako nju, tako i njene goste.

Republika

Foto: Instagram.com

Torta koju je Milica dobila

Rođendansko iznenađenje na koncertu

Interesantno je da je Milica svoj rođendan dočekala na nastupu koji je održala, a kako je pevala na trgu, nije mogla da oduva svećice zbog vetra. Iznenađenje je usledilo tačno u ponoć kada su joj izneli tortu kako bi je iznenadili, a zbog vremenskih uslova, oduvanje svećica održano je nešto kasnije u hotelu.

Ova proslava rođendana pevačice Milice Todorović definitivno je bila jedinstvena i nezaboravna, a njena energija i ljubav prema muzici očigledno su obeležile celo veče.

BIOGRAFIJA MILICE TODOROVIĆ

Milica Todorović je rođena 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu. Njenu porodicu čine otac Milan, majka Jasmina, brat Vujadin i sestre Jovana i Anđela. Trenirala je rukomet i džudo, a od malih nogu je pokazala i ljubav prema muzici i već sa trinaest godina naučila da svira klavir. a 13 godina se pojavila na audiciji za prvu sezonu takmičenja Zvezde Granda. Tada je prošla audiciju i počela da se takmiči, međutim, ispala je u takmičenju. Prijavila se potom za drugu sezonu, koja je bila 2005. godine, i pobedila kao najmlađa učesnica. Svoje prve pesme je izdala 2005. godine - Uporedi me, Reci ja kao solo pesme i Jači pol, zajedno sa ostalim devojkama te sezone Zvezde Granda.Već 2006. godine je snimila pesmu Zašto cura sedi sama sa kojom je prošla u finale na Grandovom festivalu, a zatim je snimila duet sa reperom Dragonom Daj mi. U polufinalu Grandovog festivala 2008. nastupala je sa pesmom SMS. Pošto je morala da sačeka da postane punoletna, prvi album je izdala tek sa 18 godina sa naslovnom numerom Pamtim ja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading