KAKVE PRAĆKE! TEK SE PORODILE, A IZGLEDAJU FIT! Niko ne bi rekao da su one novopečene mame!

Autor:

Zabava

12.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za kratko vreme naše poznate ličnosti dovele su liniju do savršenstva, a mnoge su već ispred porodilišta izgledale kao da su na modnoj pisti!

KAKVE PRAĆKE! TEK SE PORODILE, A IZGLEDAJU FIT! Niko ne bi rekao da su one novopečene mame!

Foto: ST/Dragan Kadić, Tamara Pavišić, ATA Images. E-stock, Instagram.com

Višak kilograma, loša frizura i šminka, ali i bilo kakav drugi nedostatak, za naše novopečene majke izgleda da su totalna nepoznanica. Uprkos tome što su se nedavno porodile - one blistaju i izgledaju zategnuto kao praćke. Niko ne može da veruje da su za kratko vreme dovele liniju do savršenstva, a mnoge su već ispred porodilišta izgledale kao da su na modnoj pisti.

Foto: Instagram.com

 

 

Kaća pokazala trbušnjake


Dokaz ovim tvrdnjama su najnovije fotografije Katarine Živković, koje je samo dva meseca posle porođaja pokazala vitku liniju u pripijenoj crnoj haljini dok je u kolicima vozila svog prvenca. Poznata pevačica Katarina Živković nedavno je postala mama, a sada je oduševila javnost objavivši prve fotke s bebom dok su uživali u šetnji, gde je ona pokazala ravan stomak, te zategnuto telo. U komentarima ispod objave fanovi su izrazili oduševljenje Kaćinom linijom, te izrazili čestitke na rođenju sina.

Foto: instagram printskirn


Kužet u top-formi


Jedna od najlepših srpskih voditeljki Sanja Kužet porodila se pre tri meseca, a fotografije koje je nedavno objavila postale su meta komentara na društvenim mrežama. U kratkom šortsu i atlet majici, voditeljka je pokazala vitku figuru iako se tek nedavno ostvarila u ulozi majke. Voditeljka je u prvi plan istakla vitke noge zbog kojih je prikupila najviše komplimenata. Usledila je salva pozitivnih komentara na društvenim mrežama, a mnogi se pitaju kako je za tako kratko vreme vratila top-formu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

Kaća u miniću napustila porodilište


Katarina Kaća Lazić, supruga Darka Lazića, oduševila je sve kada je iz porodilišta izašla tip-top doterana. Darko je došao po suprugu i ćerku Srnu, dok je Kaća nalik modelu s modne piste bila u haljinici, kožnoj jaknici i čizmama na štiklu, nakon čega je sa suprugom pozirala. Svi prisutni su bili oduševljeni linijom Lazićeve supruge samo tri dana nakon porođaja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kilibardi vitke noge u prvom planu


Voditeljka Marija Kilibarda je jedna od onih trudnica koja se nije preterano ugojila, te je i tokom trudnoće izgledala vitko. Ni nakon porođaja, sudeći po slikama nastalim ispred porodilišta nije se puno promenila. Voditeljka nije skidala osmeh, a mnogi su primetili njene duge noge koje su bile u prvom planu. Po nju je došao partner, pa su se zajedno s naslednicom uputili ka porodičnom domu.

Foto: Instagram printscree

 

Dejana seksi mama


Manekenka Dejana Živković porodila se početkom godine i na svet donela sina. Dejana Živković ponosna je majka dvoje dece, a sada se skinula i oduševila sve linijom koju je uspela da vrati samo par meseci nakon porođaja. Živkovićeva je podelila fotografije na Instagramu, gde je pokazala telo u bikiniju, a samim tim i pločice na stomaku.

Republika

Foto: instagram printskirn

 

Rajkovićeva u šortsu posle porođaja


Manekenka i supruga fudbalera Ana Rajković nedavno se porodila i na svet donela njihovo treće dete. Iako je prošlo samo mesec dana od porođaja, Ana izgleda kao praćka. Već posle tri nedelje podelila je sliku golog stomaka, a onda je i pozirala u minijaturnom crnom šortsu. Nedavno, otišla je i na koncert pevačice Tee Tairović s prijateljima, te možemo da zaključimo da se brzinom svetlosti oporavila i već vratila svakodnevnim obavezama i uživanjima.

Foto: ST/Tamara Plavšić

 

Seničar na crvenom tepihu 


Glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar  je prošetala crvenim tepihom gde je premijerno prikazano ostvarenje "Megdan: Između vode i vatre" Alekse Balaševića.
Deo glumačke ekipe poklonio se publici, a veliku pažnju privukla je Nina, koja se drugi put porodila sredinom jula i na svet donela dečaka kojem su dali ime Noa Grej Elis. Bilo je to njeno prvo javno pojavljivanje.
Nina je očarala izgledom na crvenom tepihu i pokazala zavidnu figuru i tako pobrala simpatije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading