MARKO BULAT MOGAO DA OSTANE U KOLICIMA! Pevač se tada okliznuo i povredio, a ovo su mogle da budu okolnosti od kojih se ledi krv u žilama!

Autor:

Zabava

13.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne bavim se telesnim, to je najmanje važno, ali radim lagani trening, po neki sklek, počeo je on.

MARKO BULAT MOGAO DA OSTANE U KOLICIMA! Pevač se tada okliznuo i povredio, a ovo su mogle da budu okolnosti od kojih se ledi krv u žilama!

Foto: Republika.rs

Poznati pevač Marko Bulat ne opterećuje se izgledom i prihvata starenje kao prirodan deo života. On ističe da fizički izgled nije njegova glavna briga, ali da ipak vodi računa o svom zdravlju kroz lagani trening, poput povremenih sklekova. Bulat ističe da ne koristi botoks, hijalurone niti bilo kakve tretmane za održavanje mladolikog izgleda, što je retkost u današnje vreme, posebno među muškarcima.

Foto: RTV PINK/printscreen

Marko Bulat

Pevač se prisetio jednog dramatičnog događaja iz svog detinjstva kada je imao susret sa smrću. Kao desetogodišnjak, Bulat je skočio sa ograde u gomilu snega, ali je prilikom pada zadobio ozbiljnu povredu vrata koja ga je sprečila da diše nekoliko sekundi. Ovaj događaj duboko je uticao na njega, a Bulat ističe da je tada shvatio vrednost života i značaj zdravlja.

Foto: printscreen rtv pink

Marko Bulat

- Bila je gomila snega, a ja sam hteo sa ograde od metar i po da skočim u tu gomilu na glavu. Nije mi bilo svejedno ali su me nagovarali da skočim i da sam kukavica ako to ne uradim. Skočio sam, nabio sam vrat i izgubio moć disanja. Par sekundi nisam mogao da udahnem ni da izdahnem, izleteo mi je pršljen. Tada sam mislio da ću da umrem. Da sam polomio pršljen sad bih bio u kolicima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading