NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU! Pevač objasnio zašto je rastanak bio najbolja opcija, mnogi se sa njim ne slažu zbog ovoga!

Autor:

Zabava

13.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo, tvrdi on!

NIKAD ISKRENIJE O RAZVODU! Pevač objasnio zašto je rastanak bio najbolja opcija, mnogi se sa njim ne slažu zbog ovoga!

Foto: Republika

Pevač Bane Mojićević je 2020. godine zvanično okončao svoj brak sa suprugom Milicom, sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. Iako je javnost prvi put saznala za probleme u njihovom braku 2017. godine, Bane je izbegavao da javno govori o svojim bračnim problemima.

Pre tri godine, komšije prvog pobednika "Zvezda Granda" su otkrile da se Bane odselio iz porodičnog doma u kojem je živeo sa suprugom i decom. Iako su komšije imale lepe reči za Baneta kao osobu, primetile su da par već duže vreme nije bio viđen na okupu.

Foto: Republika

Bane Mojićević

 

Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, odavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori - rekla je tada jedna komšinica, dok je druga dodala: 

Otišao je letos od žene, tako kažu, a mi ga nismo videli. Nju isto, al’ kažu da je ona tu ostala sa decom.

Bane Mojićević dugo je izbegavao da priča o razvodu, a onda je početkom 2021. godine otvorio dušu i priznao da mu je krah braka teško pao, ali da za njegovu familiju to nije bilo iznenađenje. 

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Bane Mojićević

 

- Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji - rekao je Bane za "Alo" i dodao:

- Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo.

Mnogi misle da ovo nisu razlozi zbog kojih neko treba da se razvede, ali su ga ipak podržali u toj odluci. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saveta

13.10.2024 12:07

Nije nomalno koliko se ovaj covek hvali i prica bajku o srecnom razvodu. Napustio kucu ostavio zenu i decu i sad uziva srecan i zadovoljan. Misli li da su njeoja deca presrecna sto nije prisutan u zivotu, sad je otac na sluzbenom putu. Nije on cov ni bio za brak vise za kafanu, svadbarenje i vasare.