CECU RAŽNATOVIĆ OPERISALI SATIMA! Pevačica je kroz ovo tada prošla, nisu očekivali doktori da će da dođe do ovih komplikacija!

Autor:

Zabava

13.10.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom perioda oporavka, njena sestra Lidija Ocokoljić nije odvajala od nje, pružajući joj neophodnu podršku.

CECU RAŽNATOVIĆ OPERISALI SATIMA! Pevačica je kroz ovo tada prošla, nisu očekivali doktori da će da dođe do ovih komplikacija!

Foto: Branimir Brana Jovanovic, Shutterstock

Poznata srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je prošla kroz tajnu operaciju u Turskoj, koja je iznenadila javnost. Iako su se u početku pojavile spekulacije da je operacija bila vezana za njen problem sa kilom na stomaku, mnogi su primetili da je fotografisana sa steznikom preko grudi, što je pokrenulo diskusije o mogućoj estetskoj intervenciji.

Foto: ATA images

Ceca Ražnatović

 

Ceca je ranije otvoreno govorila o problemima sa kičmom koje je imala zbog silikonskih implantata u grudima. Očigledno je da je rešenje za ove zdravstvene probleme mogla da pruži samo operacija. Ono što je posebno intrigantno jeste činjenica da je ova operacija držana u tajnosti, a za nju su znali samo njeni najbliži.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

Nakon višesatne intervencije, Ceca se oglasila i izjavila da se oseća dobro, ali nije otkrila detalje o operaciji, već se saznalo samo da su doktori imali više posla nego što se očekivalo. Tokom perioda oporavka, njena sestra Lidija Ocokoljić nije odvajala od nje, pružajući joj neophodnu podršku. Takođe, prisustvo steznika preko grudi, koji se obično koristi nakon operacije povezane sa implantatima, dodatno je podstaklo spekulacije o mogućoj drugoj operaciji koja je usmerena na smanjenje grudi.

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je popularna pevačica odlučila da zadrži ovu intervenciju u tajnosti. Mnogi pevači na estradi takođe su se zabrinuli kada su saznali da je pevačica u bolnici, te su je odmah kontaktirali kako bi saznali u kakvoj je situaciji bila tada i kako je sve proteklo. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading