ZVANIČNA INFORMACIJA MORA DA SE SAOPŠTI SAŠI POPOVIĆU: Marija Šerifović NAPUŠTA Zvezde Granda - otkriven TAČAN datum isteka ugovora!

Autor:

Zabava

11.10.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović sve šokirala svojom izjavom!

ZVANIČNA INFORMACIJA MORA DA SE SAOPŠTI SAŠI POPOVIĆU: Marija Šerifović NAPUŠTA Zvezde Granda - otkriven TAČAN datum isteka ugovora!

Foto: MIOMIR MILIĆ, ATA Images

Poslednjih dana bilo je mnogo spekulacija i nagađanja o tome da li će Marija Šerifović napustiti žiri popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Međutim, evrovizijska pobednica je konačno otkrila da nema nameru da napušta svoje mesto u žiriju, bar ne u skorije vreme.

Iako su mnogi očekivali da će Marija uskoro pauzirati kako bi se posvetila odgajanju svog sina, ona je odlučila da uskladi sve svoje obaveze i nastavi sa angažmanom u "Zvezdama Granda". Ova vest obradovala je mnoge obožavaoce, ali je izazvala i pitanje - do kada će Marija ostati u žiriju?

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović slike

 


Jedna neobična uslov postavljen je za Marijin odlazak iz žirija, a tiče se Viki Miljković i njene fakultetske diplome. Naime, Marija je izjavila da ne planira da napusti žiri dok Viki Miljković ne donese Ani Bekuti diplomu. Ova izjava izazvala je smeh među njenim kolegama u žiriju, ali je istovremeno ostavila prostora za razmišljanje o tome da li će se ova neobična situacija ikada ostvariti.

- Ja iz ovog žirija ne idem dok Viki Miljković ne donose Ani Bekuti diplomu. Neću da napustim ovaj žiri dok se to ne desi. Ja ne idem odavde, ne napuštam žiri dok to ne uradi, objasnila je Marija, što je njene kolege iz žirija slatko nasmejalo za Grand.

Nakon ove izjave, mnogi su se zapitali da li je ovo šala ili Marija zaista misli ozbiljno. Bez obzira na to, ova izjava je definitivno iznenadila mnoge i ostavila ih u neizvesnosti šta će se dalje dešavati u žiriju "Zvezda Granda".

Mnogi se pitaju kako će na ovo reagovati Saša Popović kada bude saznao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading