NAŠA PEVAČICA GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Ivana Krunić grudi prekrila samo PENOM u kadi, a ovaj detalj je svima promakao! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić objavila provokativne fotografije.

NAŠA PEVAČICA GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Ivana Krunić grudi prekrila samo PENOM u kadi, a ovaj detalj je svima promakao! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Krunić Instagram

Poznata pevačica Ivana Krunić nedavno je posetila popularnu planinsku destinaciju Zlatibor zajedno sa svojim dečkom Banetom Čolakom. Njihov mini odmor na ovoj planini obeležen je nezaboravnim trenucima i provokativnim fotografijama koje su podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Tokom njihovog boravka na Zlatiboru, Ivana i Banet su uživali u prelepim pejzažima i aktivnostima koje ova planina pruža. Njihove zajedničke fotografije odišu srećom i opuštenošću, što je naišlo na pozitivne reakcije njihovih fanova.


Jedan od detalja koji je posebno privukao pažnju javnosti su provokativne fotografije iz kade koje su Ivana i Banet podelili na društvenim mrežama. Ove fotografije su izazvale lavinu komentara, a fanovi su se utrkivali u ostavljanju pozitivnih komentara na račun Ivane i njenog izgleda.

Ivana Krunić je poznata po svom otvorenom stavu i samopouzdanju, te nije iznenađenje što je odlučila da podeli ovakve intimne trenutke sa svojim pratiocima. Njena iskrenost i autentičnost su joj doneli veliku podršku među fanovima, koji su joj pružili reči podrške i oduševljenja.

 

 


Nakon objave ovih fotografija, fanovi su se oglasili u velikom broju, ostavljajući komentare ispunjene divljenjem i podrškom. Mnogi su istakli koliko su Ivana i Banet simpatičan par, dok su drugi pohvalili Ivani izgled i samopouzdanje.

Ovaj odmor na Zlatiboru definitivno je bio pun pozitivnih emocija i opuštanja za Ivanu Krunić i Baneta Čolaka, a njihove fotografije su razveselile mnoge, ostavljajući utisak sreće i ljubavi koju dele.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading