EVA RAS OPLELA PO POZNATIM PEVAČICAMA: Posle ovih prozivki izbiće žestok RAT NA ESTRADI (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od njih već je žestoko odbrusila glumici!

EVA RAS OPLELA PO POZNATIM PEVAČICAMA: Posle ovih prozivki izbiće žestok RAT NA ESTRADI (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

Glumica Eva Ras nedavno je jasno iznela svoje mišljenje o nekim poznatim pevačicama, izazivajući različite reakcije javnosti. Njeno iskreno otkrivanje stavova o Goci Lazarević, Vesni Vukelić Vendi i Zorici Marković izazvalo je žestoke komentare i kontraverze.

Goca Lazarević - pesma "Vidovdan" i rijaliti

Kada je reč o Goci Lazarević, Eva Ras je istakla da i pored neslaganja s pevačicom, obožava njeno izvođenje pesme "Vidovdan".

Republika

Foto: ATA images, Republika, Printscreen/Parovi/TV HAPPY

Eva Ras iznela svoj stav o Zorici Marković, Vendi i Goci Lazarević

Ipak, nije propustila priliku da kritikuje njen stav o rijaltiju zbog kog je došla u sukom sa Zoricom Marković, koja je pre nego što je postala i rijaliti zvezda, ostvarila uspešnu muzičku karijeru.

- Gordanu Lazarević uopšte ne volim, ali pesmu "Vidovdan" obožavam. Gordana je peva fantastično, a umešala je rijaliti u to. Srećna sam da Vesna Vukelić Vendi ne peva "Vidovdan", jer ona ništa ne može da otpeva. Ne znam nijednu pesmu koju ona izvodi - rekla je Eva u Jutarnjem programu na televiziji Studio B, pa nastavila:

- Zorica Marković bi mogla da otpeva "Vidovdan", a Vendi nikada! Bog je podsetio da Vendi ne peva "Vidovdan" i hvala mu na tome!

Ovakav stav definitivno budi interesovanje za Evu Ras kao osobu koja otvoreno iznosi svoje mišljenje, bez obzira na popularnost osobe o kojoj se radi.


Njen sud o pevačicama definitivno izaziva interesovanje za ličnost ove glumice, jer se njeno mišljenje čini vrlo iskrenim i bez dlake na jeziku.
Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras nema dlake na jeziku, ali joj ni Vendi nije ostala dužna


Reakcija Vesne Vukelić Vendi

Nakon Evinih izjava, ni Vesna Vukelić Vendi njoj nije ostala dužna.

Eva Ras je bolesna, ali ne od one bolesti od koje boluje, ona je duševno bolesna. Eva Ras je psihički bolesna osoba, osoba bez karaktera. Ja to razumem jer ona spada u onu kategoriju, Bog je rekao da se "ne bacaju biseri pred svinje", to je upravo to, "ne bacaj bisere pred Evu Ras" - poručila joj je Vendi, prenosi Kurir.

Ova kontraverza između dve javne ličnosti sigurno će zainteresovati mnoge, posebno ljubitelje estrade. Ovakve otvorene izjave i sukobi između poznatih ličnosti uvek izazivaju pažnju javnosti i pokreću različite diskusije.

S obzirom na jasno izražene stavove Eve Ras o poznatim pevačicama, možemo očekivati da će se ova tema i dalje aktuelizovati u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading