PEVAČICA OSTAVILA SINA ČIM SE RODIO! Teška situacija je tada slomila na komade, evo čime se on danas bavi!

Autor:

Zabava

08.10.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godina razdvojenosti, Tina je inicirala susret sa sinom, što je Danijel prihvatio sa oduševljenjem.

PEVAČICA OSTAVILA SINA ČIM SE RODIO! Teška situacija je tada slomila na komade, evo čime se on danas bavi!

Foto: printscreen/Kurir TV

Jedna od naših najpoznatijih pevačica na estradi, Tina Ivanović, krije u svom životu priču koja je puna teških odluka i borbe za bolje sutra. Njena sudbina, ali i sudbina njenog sina Danijela, predstavljaju priču o hrabrosti i odlučnosti da se prevaziđu teškoće.


Tina Ivanović je kao maloletna devojka postala majka, ali se suočila sa izuzetno teškom odlukom da svog sina ostavi kod oca zbog loše situacije u porodici. Psihičko maltretiranje koje je doživljavala kao mlada žena bila je presudna za njen odlazak. Iako zvuči surovo, Tina je smatrala da će ostavljanjem sina kod oca omogućiti bolje sutra za oboje.

Foto: Republika.rs

Tina Ivanović

 

Nakon godina razdvojenosti, Tina je inicirala susret sa sinom, što je Danijel prihvatio sa oduševljenjem. Iako je rastao odvojeno od majke, Danijel je postao samostalan i vredan mladić, zarađujući pristojno kao moler kako bi obezbedio sebi pristojan život. Njihov susret, opisan 2005. godine, predstavlja emotivan trenutak u kojem je Tina svojevoljno pomogla sinu i izgradila odnos sa njim.

Foto: youtube.com/printscreen

Tina Ivanović

 

Porodica u kojoj Danijel živi je dobrostojeća, sa velikom kućom i lokalnom zajednicom koja ih poznaje. Iako su meštani čuli razne priče o odlasku Tine i njenom sinu, Danijel se ističe kao vredan i prijatan mladić koji vredno radi i ne voli da se ističe.

Tina Ivanović predstavlja primer hrabre žene koja je suočena sa teškim životnim odlukama, ali je ipak uspela da izgradi odnos sa sinom i da se izbori za bolje sutra. Njena priča podseća nas na važnost hrabrosti i odlučnosti u suočavanju sa životnim izazovima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading