MUK ZAVLADAO NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA": Produckiji saopšteno STANJE Saše Popovića, on se pojavio i otkrio šta se dešava! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.10.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimanju ,,Zvezde Granda" saopšteno je sve o dolasku Saše Popovića.

MUK ZAVLADAO NA SNIMANJU "ZVEZDA GRANDA": Produckiji saopšteno STANJE Saše Popovića, on se pojavio i otkrio šta se dešava! (VIDEO)

Foto: Ata images, ST/V. Lukić

Danas je u studiju na Košutnjaku nastavljeno snimanje nove emisije popularnog takmičenja "Zvezde Granda". Članovi stručnog žirija, među kojima su Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija ŠerifovićSnežana Đurišić i Đorđe David, okupili su se kako bi ocenili talente koji se takmiče. Međutim, svi su bili iznenađeni nedostatkom Saše Popovića, čime su se pojavile spekulacije o njegovom povratku u emisiju.

I dok su svi pomno čekali da se pojavi i Saša Popović nakon borbe sa zdravljem, on se nije pojavio, što je unelo još veći nemir među prisutnima. Nedostatak glavnog čoveka "Zvezda Granda" izazvao je brojne spekulacije o tome da li će se on uopšte vratiti u takmičenje. Ova situacija definitivno je bacila senku na inače uzbudljivo snimanje emisije.

Članovi žirija, kao i takmičari, izrazili su zabrinutost zbog odsustva Saše Popovića. Njegovo odsustvo ostavilo je prazninu i neizvesnost u studiju, a mnogi su iskazali nadu da će se Saša uskoro vratiti i preuzeti svoju ulogu u takmičenju.

Đorđe David je prokomentarisao kratko da je tek stigao i da će upravo saznati šta se dešava sa Sašom. 

Nedostatak Saše Popovića sigurno će imati uticaj na tok takmičenja, kao i na odluke koje se tiču eliminacija i ocenjivanja takmičara. Njegovo iskustvo i profesionalnost su nezamenljivi u ovom formatu šoua, te je jasno da će njegovo odsustvo ostaviti trag na emisijama koje slede.

Svi prisutni izrazili su iskrenu želju za brzim oporavkom Saše Popovića i nadaju se da će se uskoro vratiti na svoje mesto u studiju "Zvezda Granda". Njegovo prisustvo je neophodno kako bi se takmičenje odvijalo u punom sjaju i bez prepreka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading