KARLEUŠA ISTUKLA BAKU PRASETA UŽIVO U PRENOSU! Vezanog ga oborila na PATOS, pa žestoko KAZNILA bičevima! Jutjuber se PRESAVIO (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.10.2024

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica u miniću uz pomoć intimnih pomagala demonstrirala dominaciju nad jutjuberom!

KARLEUŠA ISTUKLA BAKU PRASETA UŽIVO U PRENOSU! Vezanog ga oborila na PATOS, pa žestoko KAZNILA bičevima! Jutjuber se PRESAVIO (GALERIJA)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Veče koje je ostavilo sve prisutne bez daha započelo je uz pevačicu Jelenu Karleušu i jutjubera Baku Praseta koji su priredili pravi spektakl svojim fanovima. Naime, muzička zvezda je bila specijalna gošća u "lajvu" kod mladog influensera, što je rezultiralo enormnom gledanošću. Tokom večeri, Baka Prase je Jeleni uručio dva poklona, da bi zatim usledio treći poklon koji ju je ostavio bez reči - sat marke "Roleks" čija cena beleži nekoliko hiljada evra.

Republika

Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase poklonio Jeleni Karleuši "Roleks"

Međutim, iznenađenjima nije bilo kraja. Baka je imao specijalnu želju - želeo je da Jelena isproba pomagala iz seksi šopa na njemu. Karleuša je prihvatila izazov i pristala na neobičan zahtev. Prvo je vezala jutjuberu ruke, stavila lopticu u usta i masku na glavu, a zatim ga bičevala po zadnjici.

Iako se u početku činilo da se Baki Prasetu ovo svidelo, ubrzo je molio Jelenu da prestane, na šta je ona i pristala.

Podsećanja radi, jutjuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, i muzička diva Jelena Karleuša održali su humanitarni "lajv" koji je privukao veliku pažnju. Sav prikupljeni novac ide za pomoć Bosni i Hercegovini, pogođenoj nedavnim poplavama, a već je sakupljeno nekoliko desetina hiljada evra.

Inače, tokom lajva, mladi influenser je iznenadio Karleušu poklonima, ali je situacija postala neočekivana kada se Baka skinuo, na šta je pevačica najpre zanemela, a zatim odgovorila pohvalama na račun njegovog fizičkog izgleda. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading