BAKA PRASE PORED KARLEUŠE EKSIRAO PREPARAT ZA POTENCIJU! Jutjuber nazdravio RAKIJOM, pa započeo AKCIJU sa pevačicom! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.10.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos na samom početku "lajva" jutjubera i pevačice!

BAKA PRASE PORED KARLEUŠE EKSIRAO PREPARAT ZA POTENCIJU! Jutjuber nazdravio RAKIJOM, pa započeo AKCIJU sa pevačicom! (GALERIJA)

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i muzička zvezda Jelena Karleuša su nedeljama unazad najavljivali zajednički lajv, koji se konačno održava večeras. Baka je danima unapred obećavao spektakl koji će, prema njegovim rečima, promeniti sve. 

U jednom momentu tokom uživo uključenja, jutjuber je pokazao Karleuši da je za ovo veče spremio alkohol, te da će na svakih 500 evra koji mu fanovi budu uplatili eksirati po čašicu rakije, međutim, tu se nije zaustavio.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase i Jelena Karleuša nazdravljaju u lajvu

Naime, kako je pokazao pred kamerom, Baka je dohvatio i preparat za potenciju, i pred Jelenom ga sasuo sebi u grlo, na šta je ona reagovala šokirano. 

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase uzeo preparat za potenciju

Inače, Baka Prase je tokom "lajva" koji je držao sa poznatom pevačicom Jelenom Karleušom odmah na početku zatražio pomoć za Bosnu i Hercegovinu koja je nedavno pogođena stravičnim poplavama, u kojima je na desetine ljudi nastradalo.

Njegova inicijativa naišla je na veliki odjek među gledaocima, a donacije su počele da pristižu već nakon nekoliko minuta. "Neko je donirao 500 evra, bravo, svaka čast", uzviknuo je Baka tokom lajva, ističući važnost svakog doprinosa. Sam Baka Prase je najavio donaciju od 10.000 evra, dok je jedan od njegovih pratilaca izdvojio čak 3.000 evra za pomoć poplavljenim područjima. Međutim, tu se pratioci nisu zaustavili, te su donacije nastavile da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading