BAKA PRASE POKLONIO KARLEUŠI CRVENE TANGE! Jelena ostala ŠOKIRANA, izbezumila se!

Autor:

Zabava

06.10.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša doibla gaćice od Bake Praseta!

BAKA PRASE POKLONIO KARLEUŠI CRVENE TANGE! Jelena ostala ŠOKIRANA, izbezumila se!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Večeras je konačno došao trenutak za koji su mnogi fanovi čekali - Baka Prase i Jelena Karleuša su započeli svoj lajv, okupivši više miliona gledalaca. Očekivanja su bila velika, a sama pojava ova dva medijska giganta nije razočarala.

Baka Prase dočekao je Jelenu Karleušu u svom stanu elegantno obučen, ali sa jednim neobičnim detaljem - bio je bos. Sa druge strane, Jelena je izazvala pravu buru svojom pojavom u ultra kratkoj haljini neon žute boje, a u jednom trenutku je čak sevnula i njen donji veš. Ova modna kombinacija definitivno nije prošla neprimećeno.


Tokom lajva, Baka Prase je izneo nekoliko neobičnih komentara i izjava koje su privukle pažnju publike. "Meni je nekako neprijatno. Ovo mi je prvi put, ja sam nevina u ovim stvarima", izjavila je Jelena, na šta je Baka odgovorio: "Ja sam nevin svakako." Ova izjava definitivno je izazvala iznenađenje kod mnogih gledalaca.

Jedan od emotivnih trenutaka bio je kada je Baka Prase bacio svoju gejmersku stolicu i doneo belu stolicu posebno za Jelenu, izjavljujući da joj takva stolica dolikuje. Takođe, Baka je otvoreno priznao da ima problem sa samopouzdanjem kada je Jelena tu, ističući da se oseća uplašeno pored nje i da joj je pojava nekako uznemirujuća. Ovi gestovi definitivno su dodatno začinili ovaj večerašnji lajv.

Kako je veče odmicalo, publika je bila sve više zainteresovana za dalji razvoj događaja. Sudar titana između Baka Praseta i Jelene Karleuše obećavao je još mnogo neobičnih, zanimljivih i emotivnih trenutaka koje će publika rado pratiti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading